VOJNIK ODLUČIO DA URADI GRUDI: Sada nosi XXL grudnjak, a evo na šta je posebno ponosan!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi da živi onako kako zaslužuje!

VOJNIK ODLUČIO DA URADI GRUDI: Sada nosi XXL grudnjak,  a evo na šta je posebno ponosan!

Foto: Instgram/Printscreen/tiddy_skiddles

Maksin Montoja (38) osećao je da nešto nije kako treba, još od detinjstva. On je 11 godina služio vojsci Sjedinjenih Američkih država. Rođen je u tradicionalnoj porodici u Americi, ali je oduvek osećao da nije baš sve kako treba. On je odlučio gde je njegova sreća, a prvi korak ka tome je promena pola.

Pridružio se kao lekar

On je u vojsku došao 1999. godine. Pak, nije mogao dugo živeti tako, pa je odlučio da pronađe svoju sreću i otkrije ko je zaista. Proces promene pola počeo je od grudi, te je uradio čak XXL grudi.

– Mogla bih da pričam o svojim grudima ceo dan, presrećna sam rezultatima koje sam dobila povećanjem grudi – rekla je ona.

Pogledajte kako ona sada izgleda:

Operacija promene pola je poslednji korak u tranziciji kojoj osobe teže kako bi konačno postigli anatomski sklad sa polom. Transrodnost je kada se rodni identitet osobe ne poklapa sa polom. Najjednostavnije rečeno, to je kada se na primer neko rodi kao muškarac, a ceo život teži da bude kao žena jer se tako oseća. U mnogobrojnim intervjuima u kojima su govorili transrodni ljudi, obično se navodi da su prvi simptome primetili još u detinjstvu, ali da nisu imali dovoljno znanja o svom stanju. Dok termin transsekusalizam označava sve one osobe koje se ne osećaju lepo u rodnoj ulozi, te se mnogo bolje osećaju kada se oblače, obuvaju kao osobe suprutnog pola.

Često ćete čuti izraz trans, to se odnosi na "transrodnu osobu". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading