TIK PRED MENSTRUACIJU BILA JE KAO PRAĆKA, A DAN KASNIJE ŠOK! Devojka pokazala koliko joj se telo promenilo samo za dan! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva promena!

TIK PRED MENSTRUACIJU BILA JE KAO PRAĆKA, A DAN KASNIJE ŠOK! Devojka pokazala koliko joj se telo promenilo samo za dan! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram /mollyavafit

Fitnes trener Moli poznata je na Instagramu po deljenju sadržaja koji pozitivno utiče na razmišljanje o telu. Sada je pokazala kako menstrualni ciklus može imati veliki uticaj na izgled ženskog tela. Devojka se pohvalila stomačićem i pokazala je kako zbog menstruacije vaša težina može "skočiti" na vagi, piše "Dejli star".

Sada je ukazala kako faktori kao što su mesečnice mogu imati veliki uticaj na izgled ženskog tela. Moli je podelila dve svoje fotografije i pokazala kako menstruacija menja njeno telo. Pre početka menstruacije izgledala je zategnuto i vitko, no kad je dobila menstruaciju, stomak joj se činio puno veći naduvan.

Rekla je da to može dovesti do toga da bude teža na vagi jer žensko telo za to vreme zadržava više vode. Moli je takođe rekla da vreme u mesecu može dovesti do toga da se oseća više naduto, ali je htela podsetiti druge da su takva osećanja "privremena".

 

 

- Ponekad je gore biti žena. Zadržavanje vode je veće, vaga može "poskočiti", niste tako jaki i obično, a s tim hormonima i pojačanim emocijama možda ćete se teško boriti. To ne znači da ste izgubili sav svoj napredak, to ne znači da gubite sve svoje dobitke, to je samo deo vašeg ciklusa. Dakle, koje su dobre stvari koje možete učiniti za svoj um i tijelo? - napisala je ona na Instagramu i dodala:

- Odaberite slatku udobnu odeću, idite u laganu šetnju i pokrenite svoje telo, bavite se negom, obradite, razumite i pokušajte racionalizovati misli, razgovarajte s onima zbog kojih se osećate dobro i nastavite negovati i hraniti svoje telo - napisala je ona.

Ljudi su joj zahvaljivali što je progovorila o toj temi i što je tako otvoreno pričala o svojim iskustvima.

- Više trenera treba edukovati sebe i svoje klijente o tome - napisala je jedna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading