NIJE ŽIVOT INSTAGRAM: Manekenka pila po 10 flaša dnevno, vešto skrivala TRAUME kako bi pokazala da živi savršenim životom!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.12.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspela je da se oporavi!

NIJE ŽIVOT INSTAGRAM: Manekenka  pila po 10 flaša dnevno, vešto skrivala TRAUME  kako bi pokazala da živi savršenim životom!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ alysia_magen

Alisia

Manekenka je hrabro odlučila da otkrije mučnu bitku sa zavisnošću. Alisia Megan (33) se pre samo šest meseci "ubijala" od alkohola. Ona je pila "od jutra do mraka" kako bi se nosila s traumom iz prošlosti fizičkog, emocionalnog i finansijskog zlostavljanja od strane bivših partnera. Alisia sada prvi put progovorila o svojim problemima zavisnosti, otkrivajući očajničku bitku koju je vodila dok je objavljivala glamurozne fotografije na Instagramu kako bi održala sliku o svom "savršenom" životnom stilu, prenosi "Dejli mejl".

- Snažna devojka je nestala – tada nisam znala ko sam -  rekla je za NudePR i dodala: 

- Nisam znala da sam alkoholičarka, mislila sam da je to samo nešto za svladavanje bola. Ujutru bih se probudila drhteći od apstinencije. Tada sam mislila da je to napad panike i počela bih da pijem šotere čim se probudim - kaže ona.  

Tek kasnije shvatila je šta se dešava

- Bila sam tako psihički bolesna. Osećala sam se kao prevarant, jer sam tako dugo živela u laži.

Kako je vreme prolazilo, ona se sve više povlačila u sebe.

- Tokom tog razdoblja uopšte nisam bila osoba kakva sam zaista. Bojala sam se čak i izaći napolje i upoznati ljude. Ponekad se nisam mogla ni pogledati u ogledalo. Učinila sam sve kako bih blokirala bol zbog nasilnih veza. Neverovatno je šta trauma može učiniti - kaže ona.

Alisia je počela da pije dok je bila u vojsci, a postajalo je sve gore nakon što je navodno degradirana jer je na Instagramu objavila svoju fotografiju u vojnoj uniformi. Tvrdi da je bila izopštena nakon što se to dogodilo, a 2017. godine njeno opijanje eskaliralo.

Na kraju su stvari izmakle kontroli i manekenka je takođe počela uzimati drogu. U jednom trenutku se predozirala i hitno je prebačena u bolnicu.

- Lekari i su rekli da bih umrla da sam došla 10 sekundi kasnije - rekla je i dodala:

- Bila sam doslovno nekoliko sekundi od smrti, ali nije me bilo briga. Nisam želela da živim.

U martu je shvatila da nešto mora da promeni. Potrošila je 10.000 dolara da se prijavi na privatnu rehabilitaciju. To joj je omogućilo da prestane sa pićem, ostavi svog partnera i oporavi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading