ČETVOROGODIŠNJEG SINA USELILA U VILU HJU HEFNERA: Od maloletne majke "napravio" Plejboj zečicu, a ona prvi novac uložila u GRUDI! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.12.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišla je u vilu poznatog dase Hju Hefnera i postala Plejboj zečica.

ČETVOROGODIŠNJEG SINA USELILA U VILU HJU HEFNERA:  Od maloletne majke "napravio" Plejboj zečicu, a ona prvi novac uložila u GRUDI! (FOTO)

Foto: Profimedia

Hju Hefner

Plejboj zečica Zoi koja je sa 16 godina postala samohrana majka povela je svog četvorogodišnjeg sina da živi sa njom u vili Hjua Hefnera. Kada je rodila sina, nije bila u dobrim odnosima sa njegovim ocem. Stoga je iskoristila priliku koja joj se ukazala  da obiđe pola sveta i zaradi kao Plejboj zečica, prenosi "Dejli star".

 - Budući da sam tada imala tako malo dete, počela sam da tražim podršku jer sam bila samohrani roditelj i zapravo nisam imala nikakvu pomoć. Morala sam tražiti socijalnu pomoć dok je on bio sam tako mali i nisam baš mnogo radila. Imala sam 75 funti nedeljno, bilo je teško. Zaista me ponizilo shvatanje da nemam pomoć kao samohrani roditelj - rekla je Zoi i dodala:

- Mislila sam da ne mogu to učiniti. Ne želim ovo za svog sina. Želela sam bolji život za njega, pa sam rekla "Moram otići iz ovog grada, ove zemlje." - priča ona.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ zostarzz

Zoi Plejjboj zečica

U pokušaju da ostvari svoju karijeru iz snova, Zoi je uštedela kako bi kupila implantate za grudi i dospela na stranicu 3.

- Uvek je bio san da odem Ameriku ili da postanem model, da odem u Holivud. Stranica 3 je otvorila vrata tome. Bavila sam se glamuroznim modelingom i otkrio me Hju, te sam počela snimati za Plejboj - priča ona.

Zoi je tada pozvana da se preseli u njegovu vilu i bude deo njegove "party posse".

- Ovo je bio san i stvarno se događalo. Rekla sam tada da sam dobila sina, nema ni četiri godine! Samo su rekli: "Nema problema, samo ga dovedite". Dakle, upravo se to dogodilo, odleteli smo u Los Anđeles.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading