BODRI IGRAČE! Sandra Afrika poručila "Orlovima": "Večeras svi u napad, kao kad mene muvate"

Autor:

Zabava

02.12.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika je već imala dugogodišnju vezu s fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sudeći po njenim rečima, reklo bi se da je i među reprezentativcima imala udvarača

BODRI IGRAČE! Sandra Afrika poručila "Orlovima": "Večeras svi u napad, kao kad mene muvate"

Foto: Republika

Oduvek su fudbaleri bili slabi na manekenke, mada, sve više njih startuje i atraktivne pevačice poput Sandre Afrike, koja je "orlovima" poručila da večeras i na terenu budu navalentni, kao kada nju muvaju.

Naime, Afrika je već imala dugogodišnju vezu s fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sudeći po njenim rečima, reklo bi se da je i među reprezentativcima imala udvarača.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika pokazala nove grudi

Ona je pripadnicima sedme sile priznala da je zaljubljena, ali da to ne sprečava muškarce da joj se i dalje udvaraju i da je startuju kad god i gde god im se za to ukaže prilika.

Foto: Republika

Sandra Afrika otkrila šta joj pišu udvarači

Najčešće su to, kako kaže, fudbaleri, i to reprezentativci! Prema Sandrinim rečima, društvene mreže su mesto gde su svi oni veoma hrabri, i na rečima i na delu, dok je u realnosti sve drugačije.

- Upravo tako, pun mi je inboks takvih, ali iz poštovanja neću reći ko su. Jako su napadni, ne kao na terenu. Trebalo bi takvi da budu na terenu, napadniji, kao što su na društvenim mrežama. Napadni su samo u Instagram porukama - otkrila je Afrika.

Ipak, Sandra priznaje da se komunikacija s fudbalerima svodila na poruke, te da nije bilo eksplicitnih snimaka, a ni vrućih fotografija.

- Nije mi niko poslao golišavu sliku, zasad, poruke su bile na svom mestu - iskrena je bila pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com

Selfi Sandre Afrike

 

Na pitanje ko joj je od fudbalera najlepši, pevačica je dala diplomatski odgovor.

- Nemam, iskreno, nekog ko mi je najlepši. Mogu od mojih kolega da vam kažem ko je najlepši. Izdvojila bih Sašu Kovačevića. Idem stalno kod njega u restoran, živimo u istom naselju. On mi je kompletan muškarac, veoma kulturan, lepo izgleda - kaže ona.

Nedavno je njena izjava da je protiv istopolnih brakova izazvala velike reakcije u javnosti, pa se pevačica našla na meti brojnih kritika.

- To je bila tema široka. Generalno, nemam problem s tim, prosto svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi. Nego su tu bile upletene druge stvari, vezano za decu u kontekstu kako deci objasniti da su to tata i tata, treba da se razmnožavamo... Opet kažem, to je širok pojam - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading