POSLEDNJE REČI PREMINULOG DEČAKA RAZARAJU SRCE: Dete se ovako oprostilo od majke, zbog bolesti cepala mu se i koža na JEZIKU!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.12.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možeš li i ti sa mnom mamice?"

POSLEDNJE REČI PREMINULOG DEČAKA RAZARAJU SRCE: Dete se ovako oprostilo od majke, zbog  bolesti cepala mu se i koža na JEZIKU!

Foto: Shutterstock

Dete u bolnici

Majka iz Dablina Maria Fajns ponovno je proživela svoje srceparajuće poslednje trenutke sa sinom pre nego što ga je izgubila zbog retkog i bolnog kožnog oboljenja zbog kog je bio u agoniji. Njen sin Aron, preminuo je od retke kožne bolesti 2001. godine, a stanje se zove bulozna epidermoliza (EB), koje uzrokuje krhku kožu sa mehurima. On je bio jedan od prvih u Irskoj kom je dijagnostikovana retka bolest i nažalost izgubio je bitku kada je imao samo 16 godina, prenosi "Miror".

Uprkos tome što je prošlo dosta od njegove smrti, ona se još uvek seća njegovih poslednjih trenutaka.

- Poslednjih nekoliko dana bilo je užasno jer mu se vid pogoršao, a tablete protiv bolova nisu imale isti učinak - rekla je ona za Dablin Lajv. 

 

Ona se seća razgovora koji je porazio. 

- Pitala sam ga: "Da možeš ići negde gde nema boli, da li bi otišao?

- Okrenuo se prema meni i pitao: "Možeš li sa mnom, mama?’".

- Dala bih sve da pođem s njim, ali sam odgovorila: "Ne još sine, ali hoću jednog dana. Tamo su ti dadilja i deda pa će te čuvati" - pričala je ona.

- A on je odgovorio: "Dobro mama, idem onda".

Aron je patio od tog stanja od rođenja i lekari su mislili da neće živeti još dugo nakon što se rodio bez kože na desnoj nozi i desnom gležnju, a imao je i velike mehuriće ispunjene tečnošću na prsima. Na početku su ga hranili kroz cevčicu nakon što mu je koža na jeziku i nepcu pocepala kad su ga medicinske sestre pokušale nahraniti prvom bočicom.

Na kraju ga je Maria uspela naučiti i nežno hraniti mlekom. Ali tokom njegovog života, zbog tog stanja on je bio u ekstremnoj agoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading