OTKRILA CENU BOLNIČKIH USLUGA NAKON POROĐAJA: Sve je prihvatila, ali niko ne može da veruje da su OVO naplatili ocu bebe

Autor: N.J.

Lifestyle

22.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznos računa nakon porođaja je šokirao.

OTKRILA CENU BOLNIČKIH USLUGA NAKON POROĐAJA: Sve je prihvatila, ali niko ne može da veruje da su OVO naplatili ocu bebe

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ J & J Family

Influenserka Dženi Mukendi izašla je iz bolnice nakon što se porodila i na svet donela devojčicu. Na svom TikTok nalogu podelila je koliko su je koštali bolnički troškovi, a malo je reći da je zbog toga bila šokirana. Svom suprugu je objasnila koje je usluge morala da koristi u bolnici i koliko je svaka koštalo. Tako da je konačni iznos čak 28.200 dolara.

Soba u kojoj je boravila je blizu 3.700 dolara, epiduralna, preko 17.200 dolara i hrana je koštala 170 dolara. Ali ono što su korisnici najviše komentarisali ispod njenog videa je to što im je naplaćeno 4.000 dolata za uslugu kontakta "koža na kožu".

 

@jandjfamily1

Getting charged for the skin to skin is what sent him off 😭😭 ♬ original sound - J & J Family

Dok je čitala koliko su je usluge koštale njen suprug je bio i više nego iznenađen i sve vreme se pitao zbog čega sve toliko košta. On je istakao da su u bolnici bili samo 24 časa, takođe on se zapitao kako je moguće da je pica koju je jela koštala 170 dolara.

Pomenuta usluga koža na kožu podrazumeva da to što je otac uzeo svoju tek rođenu ćerku u ruke, da se i to naplaćuje. Jedan korisnik je bio toliko šokiran naplatom uzimanja sopstvene bebe u ruke, te je napisao da neće sigurno sačekati da ode kući da bi zagrlio dete. Drugi su se pitali da li oni stvarno naplaćuju dodir bebe. Video je pogledalo sedam miliona ljudi, a komentari su uglavnom ružni i to ne na račun roditelja, već druge strane.

Oni imaju trideset dana da smisle plan kako će otplati sve troškove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading