Srbija SVIM SILAMA na Švajcarce! Piksi PRELOMIO: Mitrović i Vlahović POČINJU u tandemu!

Autor:

Sport

01.12.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" idu na pobedu!

Srbija SVIM SILAMA na Švajcarce! Piksi PRELOMIO: Mitrović i Vlahović POČINJU u tandemu!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 20 časova igra meč odluke na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Orlovi" će za protivnika imati selekciju Švajcarske i samo pobeda našoj reprezentaciji daje šansu da se nađe u osmini finala Mundijala.

Zbog toga je selektor Dragan Stojković Piksi odlučio - od prvog minuta Srbija kreće u totalnu ofanzivu!

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Prema saznanjima našeg portala, Piksi će već od starta meča na teren poslati dva napadača. Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović biće udarne igle našeg nacionalnog tima i pokušaće da naciji donesu dugo čekan plasman u osminu finala.

Atmosfera u ekipi je fenomenalna, što se moglo videti na treninzima posle Kameruna, svi su maksimalno spremni, "grizu" i željni su da Srbiju dovedu tamo gde joj je i mesto. Takođe, mnogobrojni navijači u Kataru pružaju fenomenalnu podršku "Orlovima" na svakom koraku i nema sumnje da će i stadion u petak veče "goreti".

Mitrović i Vlahović već su se pokazali kao ubitačan tandem i rešavali su mnoge veoma važne utakmice i nema sumnje da Švajcarce čeka pakao.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Podsetimo, Srbija mora da savlada Švajcarsku u trećem kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru kako bi imala šansu da se plasira u osminu finala. Uz pobedu protiv Švajcaraca potrebno je i da Kamerun ne napravi čudo, te da Brazilci ostanu neporaženi protiv afričke selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading