NEBOJŠA GUDELJ VERUJE U "ORLOVE": Častiću celu Dohu ako Nemanja bude heroj! (FOTO)

Autor:

Sport

01.12.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao je veliko obećanje.

NEBOJŠA GUDELJ VERUJE U "ORLOVE": Častiću celu Dohu ako Nemanja bude heroj! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nebojša Gudelj sa suprugom

Šta pije Doha?! To planira da vikne iz sveg glasa Nebojša Gudelj, naš proslavljeni fudbaler, ako njegov sin Nemanja sutra (20.00) donese pobedu Srbiji nad Švajcarskom i prolaz u osminu finala Svetskog prvenstva. Bivši fudbaler Partizana, koji bodri naslednika i Piksijeve "orlove" na svim mečevima Mundijala zajedno sa suprugom Oliverom i ćerkom Vanjom, ali i potencijalnom snajkom Anastasijom Ražnatović, u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da je najvažnije da momci odigraju kako umeju i da problema ne bi trebalo da bude.

SAMO JEDAN CILJ

- Bio bih presrećan da moj sin Nemanja sruši Švajcarce i bude heroj, častio bih celu Dohu. Šalim se malo, ali mi iz Trebinja jesmo poznati kao ljudi koji vole da se vesele. Ma ne mora on da nam donese pobedu, nek nas u osminu finala odvedu Mitrović, Vlahović, Tadić... Bilo ko, samo da prođemo u osminu finala. To nam je jedini cilj i za to ćemo navijati iz sveg glasa. Tu smo porodično, ali i neki naši prijatelji iz Trebinja - rekao je Gudelj za naš list.

Republika

Foto: Privatna arhiva

I Anastatija je uz Nemanju i "Orlove"

Kao bivši fudbaler, Nebojša zna kako je igrati velike utakmice, zbog čega poručuje da je hladna glava najvažnija. To je pokušao juče da prenese i sinu jer je trebalo da se vide na kafi prvi put otkako su u Dohi jer su igrači od Piksija dobili slobodno pre podne. Nervozu je ostavio njima navijačima i otkrio nam kako su pratili duele protiv Brazila i Kameruna.

- Ima mnogo nervoze, svi smo nervozni na tribinama, ali meni je lakše, ja sam u fudbalu ceo život, doduše sad sam u neobičnoj ulozi, na tribinama, a ne na terenu, kao igrač ili trener. Anastasija je drugačija, njoj to drugačije pada, mlada je i emotivna. Nije da kida kosu i gricka nokte, ali nije joj lako - dodao je Gudelj.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tu je i podrška iz Trebinja

BEZ MEŠANJA PIKSIJU

On se potom osvrnuo i na sam meč, ali ne kao iskusni fudbalski radnik, već kao običan navijač i otac.

- Piksi ne treba niko da se meša, on najbolje poznaje svoje momke i zna kako da od njih izvuče maksimum. Dali smo tri gola Kamerunu, napad radi kako treba, samo još malo da odbrana i sredina očvrsnu i biće to sve u redu. Vidim da je atmosfera u timu dobra, kao i u celoj Dohi. Verujemo u njih. Ja mogu samo da im poručim da ne srljaju, da se fokusiraju, da daju sve od sebe i onda ne sumnjam da će toliko željena pobeda doći. Naših navijača je mnogo u Kataru, svi jedva čekamo sutrašnji meč i, nadamo se, veliko slavlje, koje će uslediti - naglasio je Nebojša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading