DA LI OVO STVARNO RADIŠ SVOJOJ DECI? Poznata pevačica objavila fotografiju porodice, svi gledaju u njihove trbušnjake i ne veruju (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.12.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova fotografija izazvala je oprečne stavove.

DA LI OVO STVARNO RADIŠ SVOJOJ DECI? Poznata pevačica objavila fotografiju porodice, svi gledaju u njihove trbušnjake i ne veruju (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/ jessiejamesdecker

Zvezda kantri muzike Džesi Džejms Deker odlučila je da na odmor ode u Meksiko. Odatle je podelila mnogobrojne fotografije, a upravo jedna koja bi trebalo da izazove samo lepe komentare, na iznenađenje, ima mnogo negativnih. Reč je o fotografiji njene dece koja iako su mala, imaju trbušnjake.

Osmogodišnjakinja, sedmogodišnjak i četvorogodišnjak zauzeli su poze za šaljivu fotografiju, ali ono što su svi prvo primetili su njihovi vidljivi trbušni mišići. To je ljude podstaklo da komentarišu kako poznata mama namerno forsira decu kako bi preko njih lečila svoje komplekse. Ona nije želela da ćuti pa je istakla da su njihovi mišići posledica genetike i elitnog fizičkog treninga.

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/ jessiejamesdecker

Džesi Džejms Deker kada je bila trudna

- Nisam imala pojma da će fotografije izazvati takvu reakciju. Neki me optužuju da fotošopiram trbušne mišiće svoje dece ili da ih previše treniram. Koliko je svet postao bizaran. Propovedamo o pozitivnosti tela i prihvatanju, a moja deca su "čudna" jer genetski imaju izražene mišiće - napisala je ona na Instagramu.

 

Neki smatraju da je super mama, a drugi je kritikuju. Šta vi mislite?

Inače, zvezda kantri muzike Džesi Džejms Deker i njen suprug Erik Deker važe za skladan par, on se bavi bejzbolom, a zajedno učestuju u vaspitanju dece. Posvetila se zdravom načinu ishrane, i trudi se da i decu odgaja tako, te je između ostalog istakla da ne shvata zbog čega ljudi imaju negativne komentare za decu koja su pre svega zdrava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading