DANAS JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU, A OVAKO JE IZGLEDALA PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Kažu da je dvojnica Sofije Loren, a nema šanse da je prepoznate!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je prava lepotica!

DANAS JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU, A OVAKO JE IZGLEDALA PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Kažu da je dvojnica Sofije Loren, a nema šanse da je prepoznate!

Foto: Tanjug/AP

Rumunska glumica i manekenka Madalina Genea proslavila se zahvaljujući sopstvenim trudom, ali u samo nebo dodatno su je "vinule" i veze sa Džerardom Batlerom i Majklom Fasom. Nju nazivaju najlepšom ženom na svetu, i to opravdano.

Madalina je popularna širom Evrope već godinama unazad, a još veću popularnost stekla je ulogom u filmu. Ona se uz pevačicu Lejdi Gagu i mnoga druga poznata lica pojavila u filmu "Gučijeva kuća", gde je tumačila ulogu Sofije Loren. Zbog toga, mnogi su počeli da je upoređuju sa jednom od najpoznatijih italijanskih glumica čija je slava i popularnost dostigla svetske razmere. Iako je njena uloga bila epizoda, ne možemo reći da nije bila primećena u filmu, kako zbog izgleda tako i zbog toga što zaista liči na Sofiju.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instgaram/ officialmadalinaghenea

Madalina i Ed u zagrljaju

Njen uspeh tu nije stao, te je dobila i ulogu u trileru "Deep Fear", u kome će se pojaviti zajedno sa britanskim glumcem Edom Vestvikom (35). On je više poznat među ženama kao Čak Bas iz serije "Tračara". Inače, ona je počela da gradi karijeru sa samo 15 godina i to u svetu mode. Od tada često se pojavljivala u reklamama i radila je za poznate i luksuzne brendove.  

Danas, ona važi za jednu od najlepših žena, a moramo priznati da se ipak neke intervencije vide na njenom licu. Ona nije u potpunosti prirodna lepotica. Ono što svako može da primeti jeste da je smanjila nos i povećala usne. Sve drugo je upitno. Moramo da konstatujemo da je i pre operacija takođe bila lepa, te se urađenim nije upropastila već je samo istakla svoju postojeću lepotu. Šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading