VELEOBRT OKO POLONARE: Italijan ipak POTPISAO - sa Zvezdom 20. januara!

Autor:

Sport

07.01.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od dolaska u Beograd i povratka u domovinu - Italijan se seli na Baltik!

VELEOBRT OKO POLONARE: Italijan ipak POTPISAO - sa Zvezdom 20. januara!

Foto: Starsport

Italijanski košarkaš Akile Polonara novi je igrač Žalgirisa, a ugovor je potpisan do kraja sezone, potvrdio je litvanski velikan.

Reprezentativac Italije bio je na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, ali je ipak skrenuo na sever Evrope, pošto je Evroliga uvela zabranu klubu sa Malog Kalemegdana, koji neće moći da licencira pojačanja do 28. februara.

As "azura" u Kaunas stiže iz redova prvaka Evrope, ekipe Efesa, ali se on na Bosforu nije proslavio. Beležio je skromnih 2,9 poena i 2,2 skoka po meču, za 11 minuta na parketu, ali nema dileme da ga u Litvaniji čeka značajnija uloga.

 

 

Interesantno je istaći da će Polonara 20. januara igrati upravo protiv crveno-belih, kada će naš tim u okviru Evrolige gostovati Žalgirisu.

Litvanci su dobili kapitalno pojačanje, koje je najbolju igru prikazalo u dresu Baskonije pre dve godine, kada je imao evroligaški prosek od preko 12 poena. Da li će ponovo zaigrati "košarku života" u "zelenoj šumi", videćemo u nastavku sezone...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading