DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda želi VELIKO POJAČANJE u reketu

Autor:

Sport

24.12.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je to karika koja nedostaje ovoj ekipi da se uključi u borbu za sam vrh?

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda želi VELIKO POJAČANJE u reketu

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda želi da u svojim redovima vidi Ahilea Polonaru, reprezentativca Italije i košarkaša Efesa, prenose italijanski mediji.

Za sjajnog Italijana su zainteresovani i Virtus iz Bolonje, kao i izraelski Makabi, pa je jasno da će crveno-beli imati veliku konkurenciju u borbi za igrača koji prevashodno igra na poziciji krilnog centra.

Navodno, Polonara je nezadovljan u Istanbulu, a njegov agent je to saopštio Erginu Atamanu, koji očigledno da ne računa na visokog košarkaša.

Polonara se uopšte nije ni skinuo u pobedi na Panatinaikosom u 15. kolu Evrolige, a ove sezone je nastupio na 14 mečeva i za 11,4 minuta po meču uspevao da postigne 2,9 poena po meči i ima 2,2 skoka.

Ukoliko bi zaista stigao u Zvezdu, čini se da bi Polonara bio upravo deo koji bi zaokružio čitav tim. Pokriva krilne pozicije, a krasi ga dobar šut sa distance. U to se nažalost uverila i Srbija s obzirom na to da je bio deo tima koji je "orlove" najpre ostavio bez Olimpijskih igara, a potom ih i eliminisao u osmini finala Evropskog prvenstva.

Ahile Polonara ima 31 godinu. Ponikao je u Teramu, a zatim je igrao i za Vareze, Ređo Emiliju, Dinamo Sasari, Baskoniju, a prošle sezone je igrao takođe u Istanbulu, ali za ekipu Fenerbahčea.

Po jednom u karijeri je osvajao šampionat Španije i Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading