MOMCI, KAPA DOLE: Oglasio se Ivanović posle Virtusa - Zvezda odigrala poluvreme za NEZABORAV!

Autor:

Sport

02.12.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski predstavnik nastavio da niže pobede, preokret protiv Virtusa u grotlu dvorane "Aleksandar Nikolić" oduševio crnogorskog stratega.

MOMCI, KAPA DOLE: Oglasio se Ivanović posle Virtusa - Zvezda odigrala poluvreme za NEZABORAV!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde produžili su pobedonosni niz na šest, od dolaska novog trenera Duška Ivanovića, koji nije krio zadovoljstvo nakon trijumfa nad Virtusom u 11. kolu Evrolige.

Crnogorski stručnjak je podvukao da su drugih 20 minuta utakmice recept kako njegovi izabranici trebaju da igraju u nastavku sezone.

- Hvala na čestitikama, osećam se veoma lepo zbog mojih igrača. Borili su se izuzetno u trećoj četvrtini i drugo poluvreme je nešto što pamtimo sa ove utakmice - rekao je Ivanović, a potom je upitan o predstojećem evroligaškom "Večitom derbiju":

Republika

Foto: Starsport

Ponovo zablistao - Vildozinih 16 poena protiv kluba iz Bolonje

- Ima još vremena do tada - kratko je poručio Ivanović.

Crveno-beli sada imaju učinak od pet pobeda i šest poraza, a naredne nedelje ih čeka istorijski okršaj sa Partizanom u "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading