VIŠE NEMA DILEME: Poznato da li će Miloš Teodosić igrati protiv Crvene zvezde!

Autor:

Sport

02.12.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko dana vlada drama oko Miloša Teodosića.

VIŠE NEMA DILEME: Poznato da li će Miloš Teodosić igrati protiv Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Srpski košarkaš je dobio suspenziju od strane Evrolige zbog vređanja sudije Damira Javora, na meču u Bolonji, koji je Virtus izgubio od Anadolu Efesa sa 85:80.

Teodosiću se nije svidela sudijska odluka arbitra iz Slovenije, pa je krenula salva uvreda na njegov račun, zbog čega je dobio kaznu od dva susreta u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi.

Foto: Starsport

Miloša Teodosića nećemo večeras gledati u Beogradu

Juče se pojavila opcija da nekadašnji srpski reprezentativac ipak nastupi večeras protiv Crvene zvezde, ali sada i zvanično nema ništa od toga. Italijanski klub je uložio žalbu na odluku, ali je dobio negativan odgovor, pa plejmejkera nećemo videti na terenu u dvorani "Aleksandar Nikolić", što je svakako dobra vest za Duška Ivanovića i njegove izabranike, pošto svi znaju šta je "Teo" sposoban da uradi na terenu.

Crveno-beli večeras jure četvrtu uzastopnu pobedu u Evroligi, a šestu u svim takmičenjima, a sve je počelo dolaskom crnogorskog stručnjaka na klupu Crvene zvezde.

Meč u Beogradu počinje večeras u 18 časova, a nakon toga će, baš kao i nakon susreta sa Makabijem, biti organizovano gledanje utakmice Srbija-Švajcarska za sve navijače koji ostanu u dvorani.

Posle deset odigranih kola, Crvena zvezda ima skor od četiri pobede i šest poraza, dok isti skor ima i velikan iz Bolonje, a obe ekipe trenutno dele 11. poziciju na tabeli Evrolige.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading