Zvezda dobila FENOMENALNE VESTI, sve zbog DAMIRA JAVORA!

Autor:

Sport

30.11.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je slovenački sudija doneo nešto dobro crveno-belima.

Zvezda dobila FENOMENALNE VESTI, sve zbog DAMIRA JAVORA!

Foto: Starsport

Damir Javor na poslednjem večitom derbiju

Košarkaš Virtusa iz Bolonje i dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, suspendovan je na dve utakmice zabrane igranja u Evroligi zbog pokušaja napada na Damira Javora.

Teodosić se tokom meča između Virtusa i Anadolu Efesa u desetom kolu uneo u lice i psovao arbitra Damira Javora, nakon što mu je on svirao tehničku grešku.

Srbin je bio frustriran jer mu je i nekoliko trenutaka pre toga Javor dosudio diskutabilan faul nad Klajburnom, a sve je puklo nekoliko momenata kasnije kada je srpski plejmejker faulirao Amata Mbaja, što nije mogao da prihvati.

Teodosić se žalio, a kap koja je prelila čašu jeste dosuđena tehnička jer je srpski as pričao sa španskim arbitrom Emiliom Peresom, dok je Javor želeo da se konsultuje sa kolegom.

 

 

Tada je Javor pokazao tehničku Teodosiću, posle čega je usledila burna reakcija srpskog košarkaša. Želeo je čak i fizički da se obračuna, ali su ga saigrači zaustavili.

Sada je Miloš Teodosić dobio dve utakmice suspenzije i ovo su odlične vesti za sve navijače Crvene zvezde jer će prvi od ta dva meča biti u petak od 18 časova u "Pioniru" protiv tima sa Malog Kalemegdana. Na ovaj način Damir Javor, koji je omražen među svim "Delijama", nehotice je doneo fenomenalne vesti crveno-belom svetu. 

Virtus ima pravo žalbe u roku od deset dana, ali je izvesno da Teodosića neće biti u timu protiv Crvene zvezde. Tim iz Bolonje je na deobi 10-14. pozicije sa Partizanom, Valensijom, Panatinaikosom i Zvezdom sa učinkom 4-6.

Teodosić ove sezone prosečno beleži 8,6 poena u 4,3 asistencije i 1,6 skokova po meču u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading