VELIKI PREOKRET: PROBLEM za Zvezdu - Miloš Teodosić, ipak, igra protiv crveno-belih?

Autor:

Sport

01.12.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je dobio dva meča suspenzije, Teodosić će možda istrčati sutra na parket u hali "Aleksandar Nikolić".

VELIKI PREOKRET: PROBLEM za Zvezdu - Miloš Teodosić, ipak, igra protiv crveno-belih?

Foto: Starsport

Plejmejker Virtusa Miloš Teodosić

Košarkaši Crvene zvezde igraju sutra od 18 časova meč 11. kola košarkaške Evrolige protiv ekipe Virtusa iz Bolonje, a italijanski tim će, po najnovijim informacijama, biti jači za Miloša Teodosića.

Srpski košarkaš je dobio suspenziju od dva meča, pošto je napao sudiju Damira Javora u prethodnom kolu, u porazu svoje ekipe od Anadolu Efesa, zbog čega je dobio kaznu Evrolige. Iako je delovalo da neće igrati u Beogradu, šanse za to su sve veće.

Foto: Starsport

Miloš Teodosić ima prosek od osam i po poena u Evroligi


Pravila Evrolige nalažu da svaki klub ima pravo podnošenja žalbe u roku od deset dana od izricanja suspenzije, što je Virtus iz Bolonje već uradio. Zbog toga, Teodosić bi mogao na teren dok se ne donese konačna odluka, što znači da su šanse da sutra vidimo srpskog plejmejkera sve veće.

Sve zavisi od odgovora disciplinskog sudije koji, kako stoji u pravilniku, može da zamrzne prethodnu odluku o kazni dok traje analiza žabe, tačnije do izricanja konačne presude. 

Takođe, kazna teoretski može da bude smanjena ukoliko se usvoji žalba i na osnovu toga će se odrediti koliko će, ali i da li će uopšte Teodosić pauzirati naredne utakmice.

Utakmica između Crvene zvezde i Virtusa je na programu sutra od 18 časova, a potom će u hali za navijače biti organizovano gledanje utakmice Svetskog prvenstva u Kataru, u kojoj se sastaju Srbija i Švajcarska .

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading