NOVI PROBLEM ZA DUŠKA IVANOVIĆA: Ključni igrač obnovio POVREDU?

Autor:

Sport

18.11.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve tako sjajno za navijače crveno-belih posle velike pobede.

NOVI PROBLEM ZA DUŠKA IVANOVIĆA: Ključni igrač obnovio POVREDU?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Asvela sa 71:67 u meču osmog kola Evrolige, nakon što su u poslednja četiri minuta susreta napravili seriju 14:2.

Zvezda je imala velikih +16 tokom prvog poluvremena, međutim, izabranici Duška Ivanovića su veliku prednost prokockali, pa je Asvel stigao do velikih +8 pred kraj meča. Ipak, kada je bilo najteže, crveno-beli su bili najbolji, pa su košem Nedovića na osam sekundi do kraja stigli do velikog vođstva.

Foto: Starsport

Nemanja Nedović je flouterom rešio utakmicu u Beogradu

Upravo je Nedović posle meča pričao o razlozima velike pobede, ali je pritom i uplašio sve navijače Crvene zvezde.

Puno se pričalo o ovaj utakmici. Osetili smo to i mi malo. Na kraju smo bili pravi. Imali smo i malo sreće. Pogodili smo kada je trebalo, odbranili kada je trebalo - rekao je Nedović.

Takođe, istakao je da ga je povreda lista ponovo mučila u velikoj pobedi.

-  Iskreno, protiv Fenera je bilo top. Mislio sam da sam najzad probio barijeru i da se ne plašim ničega. Međutim večeras kada sam odigrao odbranu, osetio sam list. Daleko od toga da se situacija pogoršala ili bilo šta slično, jednostavno osećao sam list stalno. Malo sam se plašio onda da probijem igrače za koje znam da ne mogu da me zaustave, ali to je nešto sa čim moram da se izborim - rekao je junak Zvezdine pobede.

Crvena zvezda je posle sinoćnjeg trijumfa došla do druge pobede, a uz to ima i šest poraza. Sa druge strane, Francuzi imaju pobedu više posle osam odigranih utakmica.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading