PRESEO JOJ BOŽIĆ ZBOG POKLONA: Slučajno našla šta joj je dečko kupio, a kad je otvorila - PAKAO!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.01.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je pronašla skriveni poklon od dečka za Božić i odmah se radovala, ali uzalud.

PRESEO JOJ BOŽIĆ ZBOG POKLONA: Slučajno našla šta joj je dečko kupio, a kad je otvorila - PAKAO!

Foto: Izvor: Unsplash/ Kateryna Hliznitsova

Svaka ženska osoba voli poklone od voljene osobe, jer je i to jedan od načina da pokaže da se setio nekog bitnog praznika ili datuma. Nekada muškarci baš znaju da nas iznenade, ali neprijatno. Devojka koja se predstavlja na TikTok - u kao Nova Rous zasigurno će pamtiti ovaj dan i to ne na dobar način. Devojka je slučajno otkrila kutijicu sa nakitom koju joj je dečko kupio. Ona je na skrivenom mestu u stanu pronašla roze, plišanu kutijicu za nakit zbog čega se posebno obradovala. Otvorila je i videla da je unutra dijamantska ogrlica. Ipak, baš brzo je shvatila da ogrlica nije njena, prenosi "Espreso" zbog čega je počela da plače i odmah joj se slošilo. 

Ako se pitate kako je shvatila da ogrlica nije za nju - baš jednostavno! Ona je na sebi imala ime druge devojke, zbog čega nije prestajala da plače.

Mnogi su je uveravali da ovo ne mora ništa da znači, kao i da je možda kupio poklon nekom članu porodice. Takođe, neki su je posavetovali da namerno sledeći put nosi ogrlicu ispred njega.

Foto: Izvor: Unsplash/ Racim Amr

Pokloni ispod jelke za praznik

Inače, to nije prva situacija koja joj se desila. Ona je podelila i jednu sličnu priču. Naime ona je u kolima svog dečka takođe pronašla komad nakita. Neki su odmah pomislili da je to možda ime njegove majke. Ali, s obzirom na to da ona i dalje na objavama piše da ima momka, ne možemo da tvrdimo da je u pitanju isti momak, ali možemo da posumnjamo.

Šta biste vi uradili kada biste se našli na njenom mestu? 

BONUS VIDEO?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading