EVROLIGAŠKA NEPRAVDA ODJEKNULA I U AMERICI: Čuveni as uputio MOĆNU PODRŠKU Kampacu i Zvezdi!

Autor:

Sport

08.01.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura oko sjajnog Argentinca, "delije" se nadaju čudu.

EVROLIGAŠKA NEPRAVDA ODJEKNULA I U AMERICI: Čuveni as uputio MOĆNU PODRŠKU Kampacu i Zvezdi!

Foto: Starsport

"Slučaj Fakundo Kampaco" privlači ogromnu pažnju širom Evrope, a odjeknuo je i u Americi. Bivši argentinski plejmejker Pablo Priđoni priključio se kampanji koja zahteva od Evrolige da se omalenom organizatoru igre omogući da zaigra za Crvenu zvezdu pre 28. februara.

Podsećanja radi, elitno takmičenje izreklo je zabranu klubu sa Malog Kalemegdana, koji neće moći da licencira nove igrače do pomenutog datuma, a Priđoni je objavom na Tviteru pružio snažnu podršku svom sunarodniku.

 

 

U subotu se o celoj situaciji još jednom oglasio i sam Kampaco, koji za sada može da nosi crveno-beli dres na abaligaškim parketima.

Priđoni (34) trenutno obavlja posao asistenta u stručnom štabu Minesote, a interesantan podatak je da je u najkvalitetnijoj ligi sveta debitovao sa punih 35 godina u dresu Njujorka, posle bogate evropske karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading