EVROLIGA POD PRITISKOM: Unija igrača stala na stranu Crvene zvezde i Kampaca

Autor:

Sport

04.01.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba da Argentinac što pre obuče crveno-beli dres u elitnom takmičenju i dalje traje.

EVROLIGA POD PRITISKOM: Unija igrača stala na stranu Crvene zvezde i Kampaca

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Vest dana u evropskoj košarci je svakako zabrana Crvenoj zvezdi da u Evroligi registruje nove igrače, zbog čega najviše ispašta Fakundo Kampaco koji je crveno-beli dres zadužio pre više od dve nedelje, ali može da ga nosi samo u AdmiralBet ABA ligi.

Klub sa Malog Kalemegdana je tim povodom izdao i zvanično saopštenje, a kako prenosi španski portal "Encestando", Zvezda je dobila veliku podršku u toj borbi sa Evroligom, koja može puno da joj znači.

Naime, nakon što je Unija igrača Evrolige (ELPA) imala uvid u dokumenta, dugovanja i transfera Crvene zvezde i nakon što su dobro upoznati sa situacijom oko Evroligine zabrane, poslali su poruku podrške argentinskom plejmejkeru, uz nadu da će ga uskoro videti na terenu, nakon što srpskom klubu bude ukinuta zabrana registracije igrača.

Podsetimo, Crvena zvezda je objavila da su sva dugovanja izmirena, što je potvrdio i izvršni direktor Evrolige Maršal Glikman, pa ostaje nejasno zbog čega su crveno-beli tako drastično kažnjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BAHATA UPRAVA FOTELJASI

04.01.2023 22:54

KOJI BRE PRITISAK. IMA PRAVILA PA SUDITE PO NJIH. STA JE OVO BASIBUZLUK SULTANOV !?