KAKO DALJE BEZ KAMPACA? Oglasio se Duško Ivanović!

Autor:

Sport

04.01.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde ne razmišlja o predaji!

KAKO DALJE BEZ KAMPACA? Oglasio se Duško Ivanović!

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović oglasio se uoči utakmice 17. kola regularnog dela Evrolige između srpskog i regionalnog šampiona i Valensije (četvrtak 20 i 30).

Tema je bio i Argentinac Fakundo Kampaco:

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

- Da smo mogli da registrujemo Fakunda, bilo bi nam daleko lakše, ovako će nam biti značajno teže, ali ovi momci će morati da daju više od sebe, nema druge - istakao je Ivanović.

Iskusni stručnjak u Valensiji neće moći da računa ni na povređene Luku Vildozu, Hasana Martina i Nikolu Ivanovića.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Luka Vildoza

- Igraćemo sa manjim brojem igrača na toj poziciji, ali naše ambicije se ne menjaju. Igramo protiv jedne ekipe koja je napadački zaista izvanredna. Već dugi niz godina imaju tradiciju da potpisuju igrače sa izvanrednim napadačkim talentom, čak i trojke i četvorke šutiraju za tri poena... Imaju mnogo prostora za igru jedan na jedan, a protiv takve ekipe moraš da igraš odbranu. Mi je igramo, ali protiv ovakve ekipe moramo još bolje. 

On se povredio u prvoj četvrtini utakmice protiv Barselone s kraja 2022. godine i prema prvim procenama provešće van stroja oko mesec dana.

- Videćemo, kod povrede mišića sve zavisi od pojedinca. Ne može egzaktno da se zna. Može da ide brži ili sporije, a nadamo se da će biti brže nego što je predviđeno - rekao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading