ČOVIĆ OPLEO PO KSS: "Sada ćemo videti koga će da jure kada dođu prozori!"

Autor:

Sport

18.01.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde je poslao jasnu poruku čelnim ljudima našeg Saveza.

ČOVIĆ OPLEO PO KSS: "Sada ćemo videti koga će da jure kada dođu prozori!"

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović

Nebojša Čović, prvi čovek KK Crvena zvezda, pričao je na konferenciji za medije o problemima koji su prethodnih dana pogodili crveno-bele, pre svega oko situacije sa Fakundom Kampacom.

Između ostalog, Čović je kritikovao i Košarkaški savez Srbije, zato što nisu pomogli Crvenoj zvezdi u sporu sa Evroligom.

- Mi nemamo devet stranih igrača, ove godine smo se bazirali na nečemu da imamo što više domaćih igrača, sada da vidimo kada dođu prozori koga će da jure, gde je naš Košarkaški savez, gde su selektori da nešto kažu, ne nego opet u Maršalovom intervjuu, ja nisam imao prilike da se vidim sa njim, iako smo imali zakazani sastanak sa Bodirogom - istakao je Nebojša Čović na konferenciji za medije.

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde

On je dodao i da je postojala namera drugih da Kampaco ode, ali da u tome nisu uspeli.

- Namera je bila da Kampaco ode, ali nisu uspeli. Bitna nam je i ABA liga, kao i Kup, kao i domaće prvenstvo koje je Partizan prošle godine napustio, zato pitam gde je taj savez. Voleo bih da pričate o porezima, mi poreze plaćamo, oko milion i po evra smo platili, jer naši igrači - dodao je predsednik Crvene zvezde.

Podsetimo, nakon odluke Maršala Glikmana, Fakundo Kampaco neće moći da igra za Crvenu zvezdu u Evroligi sve do 1. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Kurir sa kosova

18.01.2023 19:56

Ovaj vise ne zna gde udara a bas me Cudi jer sve Radi transparentno I pre svega posteno PA ili ovi sto GA na padaju lupaju gluposti ili doktUr maze I laze....

Slobo

30.01.2023 11:08

Prestani coki da pokusavas unistiti Partizan.Znam da si to sebi stavio u zadatak dok si u jednom od fmp-a.Pocni normalno da zivis,zavist ce ti doci glava.Uzmi se u pamat i shvati da to ne mozes postici. Pozivu jos dugo,ali bez mrznje i pakosti!