SJAJNE VESTI za Crvenu zvezdu i Partizan pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

12.01.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu su danas bila četiri meča u okviru Evrolige.

SJAJNE VESTI za Crvenu zvezdu i Partizan pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija Crvena zvezda - Partizan

Košarkaši Crvene zvezde su zabeležili veliku pobedu, pošto su posle sjajne predstave savladali ekipu Monaka sa 92:68 u okviru 19. kola košarkaške Evrolige.

Osim ovog meča, danas su odigrana još tri susreta, a pobede su ostvarile ekipe Fenerbahčea, Reala iz Madrida i Olimpijakosa.

Ono što je bitno za beogradske rivale je da su noćas pobede upisali svi favoriti, odnosno da su rivali Zvezde i Partizana za TOP 8 fazu upisali poraze.

Serija poraza je očigledno iza Fenera, koji je uspeo da u svojoj hali savlada minhenski Bajern sa 79:71, iako je tokom meča vodio i sa više od 20 razlike. Tim iz Istanbula su do pobede vodili maestralni Motli sa 22 poena i 17 skokova, dok je Vilbekin ubacio 11. Marko Gudurić je imao osam poena, uz četiri asistencije.

U ekipi Andree Trinkijerija je ponovo najbolji bio Agustin Rubit sa 21 poenom, uz tri skoka. Ognjen Jaramaz je upisao četiri poena.

Pobedu je na gostovanju u Berlinu upisao Real, koji je sa 84:77 porazio Albu.

Najefikasniji je bio Džanan Musa sa 15 poena, a dvocifreni su bili i Kozer i Hezonja, koji su dodali po 11 poena. U poraženoj ekipi je najbolji bio Džejlen Smit sa 22 poena, dok je Blat dodao 12.

Najbitnije za večite je da je poraz zabeležio Virtus, koji je poražen na svom terenu od Olimpijakosa sa 85:83.

Grčki tim je vodio veći deo susreta, ali su Italijani pred kraj stigli rezultat. Ipak, preko Vezenkova i Papanikolaua se Oli ponovo odlepio i na kraju slavio nakon što je Virtus promašio dva šuta za produžetak.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi je bio Saša Vezenkov, koji je ubacio 22 poena, dok je Mekisik dodao jedan manje. Sa druge strane, ponovo je odličan bio Miloš Teodosić sa 21 poenom, uz četiri asistencije, ali i sedam izgubljenih lopti.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading