IDEALNO: Fenomenalna vest za Đokovića pred nastavak Australijan opena!

Autor:

Sport

19.01.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as se "namučio" protiv Francuza, sledeći je Bugarin.

IDEALNO: Fenomenalna vest za Đokovića pred nastavak Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković, devetostruki šampion Melburna, pregrmeo je francuskog igrača Enca Kuakoa, posle tročasovnog trilera na Rod Lejver areni, a u 3. kolu Australijan opena ukrstiće rekete sa svojim velikim prijateljem.

Noleta čeka Bugarin Grigor Dimitrov, a sudeći po statistici, Srbin ne bi trebao da ima problema da "overi" vizu za osminu finala.

Naime, njih dvojica su se do sada sastajali deset puta, a Đoković je trijumfovao u čak devet navrata. Dimitrov je slast pobede osetio samo na Mastersu u Madridu, pre nepune decenije, kada je slavio rezultatom 2:1 (7:6, 6:7, 6:3).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bitka za osminu finala - Đoković ili Dimitrov?

Poslednji put su igrali na pariskom mastersu 2019. godine, a Srbin je rutinski nadigrao bugarskog asa sa 7:6, 6:4.

Stoga se nameće zaključak da je Novak blizu prolaska dalje, a takvo mišljenje je izneo i Radmilo Armenulić u ekskluzivnom razgovoru za naš portal.

Nole je posle meča dao zabrinjavajuću izjavu o stanju povrede, a nama ostaje nada da će sve biti u redu, te da "viša sila" neće sprečiti Srbina da se izjednači po broju Grend slemova sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji je eliminisan sa Otvorenog prvenstva Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading