MOTIVACIJE NE MANJKA, NOVAK JURIŠA NA NOVI GREND SLEM: Poruka posle trijumfa nad Kuakoom ODUŠEVILA navijače!

Autor:

Sport

19.01.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin zna šta želi.

MOTIVACIJE NE MANJKA, NOVAK JURIŠA NA NOVI GREND SLEM: Poruka posle trijumfa nad Kuakoom ODUŠEVILA navijače!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković plasirao se u 3. kola Australijan opena nakon trijumfa nad Encom Kuakom rezultatom 3:1 (6:1, 6:7, 6:2, 6:0) za nešto više od tri sata igre. Srbin je odmah nakon meča na Rod Lejver areni izneo svoje utiske.

- Mnogo toga se izdešavalo , Enco zaslužuje priznanje za sjajan tenis. Zasluženo je meč otišao u četvrti set. Uspeo sam da odgovorim dobro na njegov agresivan tenis. Volim da igram u večernjem programu na Australijan openu, ajde na nastavimo! - rekao je Đoković, a onda se osvrnuo na duele protiv daleko lošije rangiranih tenisera.

- Oni nemaju šta da izgube i to je očekivano. Imao sam mnogo prilika da ranije završim meč, ali... Bio sam u ovakvoj situaciji kroz krijeru, moram uvek dati sve od sebe.

U 3. kole protivnik je bugarski teniser Grigor Dimitrov.

- Ne sećam se kada smo poslednji put igrali zajedno. Nadam se da će biti zabavan meč, pa neka bolji pobedi - zaključio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading