NATAŠA BEKVALAC HITNO HOSPITALIZOVANA: Pevačici se slošilo, priključena na aparate! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac priključena je na infuziju, nakon što joj se slošilo!

NATAŠA BEKVALAC HITNO HOSPITALIZOVANA: Pevačici se slošilo, priključena na aparate! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Nataša Bekvalac objavila je na Instagram profilu da se nalazi u teškoj situaciji i da se razbolela, zbog čega je konstantno na infuzijama, prikovana za krevet. 

Foto: ST/N.MUTIĆ

Nataša Bekvalac slike

 

Naime, na Instagram storiju Nataša je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, iz kog ne ustaje, kako bi što pre ozdravila, pa je svojim pratiocima objavila šta joj se dešava sa telom i organizmom. 

- Nikada u životu ovo nisam osetila. Ljudi, kakva je ovo virusčina, svaka kost me neizdrživo bolim ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa... Temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone - napisala je Nataša.

Foto: Instagram.com

Nataša Bekvalac Instagram

Podsetimo, pre nekoliko nedelja na estradi su pevači i pevačice počeli da se razboljevaju, pa je tako i reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž je takođe juče objavio fotografiju da je u krevetu i da prima infuziju. 

Foto: PrintscreenInstagram

Vojaž Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
pinokio

19.01.2023 13:45

Od korone nema nista gore , to je najstrasniji i najopasniji virus ikada otkriven. Treba da budemo zahvalni Bogu , predsedniku i DRKONU sto su nas spasli od te posasti . A mozda je i ova lujka primila carobnu bocku pa sada sledi ono sto biti mora. Neki su doduse primili "placebo" pa su bezbedni . Vrag ce ga znati . Zelimo joj da sto pre ozdravi , da se vrati deci svojoj zdrava. Bockanje ce mnogi i zaboraviti , ali njihovo dejstvo nece moci izbeci , tek ce platiti cenu svoje naivnosti , mnogi . Zao mi je samo onih ucenjenih radnim mestom . Za to bih neke streljao bez sudjenja , ali sreca njihova da to nemogu , niti cu .

Rade

19.01.2023 16:41

Molim Vas za izveštaj o njenom zdravlju objavite svakih 15 minuta. Narod je u šoku