OVA DEVOJČICA POSTALA JE FATALNA ŽENA! Procurila fotografija pevačice iz detinjstva! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.12.2022

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac bila je preslatka u detinjstvu.

OVA DEVOJČICA POSTALA JE FATALNA ŽENA! Procurila fotografija pevačice iz detinjstva! (FOTO)

Foto: instagram.com/bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac svojevremeno je objavila fotografiju iz detinjstva na kojoj se vidi da je lepotom plenila oduvek.

Niz pozitivinih komentara se samo nizao, a jasno je na koga su ćerke njene nasledile lepotu.

 

 

Podsetimo, Nataša važi za jednu od najfatalnijih žena na našoj javnoj sceni. Sreće u ljubavi nije imala, ali nikada se nije libila da govori o svojim ljubavnim pehovima i neuspelim brakovima sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem.

- Moja izjava: ‘Nisam zbog dece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila‘ bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspesima. Govore da su u braku zbog dece, jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im deca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su deci potrebna oba roditelja - rekla je pevačica za „Hello“ svojevremeno.

Republika

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac o svojim brakovima

- Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading