OVO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Novak Đoković saznao FANTASTIČNE vesti u Melburnu!

Autor:

Sport

19.01.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seča favorita se nastavlja na Australijan openu.

OVO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Novak Đoković saznao FANTASTIČNE vesti u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Pablo Karenjo-Busta, 14. nosilac u Melburnu, završio je učešće na Australijan openu već u drugom kolu, pošto je bolji od njega bio Bendžamin Bonzi posle ogromnog preokreta, rezultatom 3:2 (4:6, 4:6, 7:6, 6:1, 7:6).

Španski teniser je bio na korak od sigurne pobede, imao je vođstvo od 2:0 u setovima, pa se činilo da je pitanje pobednika rešeno. Ipak, tako nije mislio Francuz, koji je prvo izvukao živu glavu u trećem delu meča, a onda moćnim četvrtim setom odveo meč u peti i odlučujući set.

Tamo je viđena prava drama. Imao je Bonzi pet meč lopti na servis Buste, ali nije uspeo da ih iskoristi, pa se ušlo u taj-brejk odlučujućeg seta. Tamo je Francuz bio dominatnan i sa 10:4 došao do velike pobede i mesta u trećem kolu na Australijan openu.

Na ovaj način je još jedan favorit sklonjen sa Novakovog puta, nakon Kaspera Ruda, Tejlora Frica i Aleksandra Zvereva, pa će Srbin imati nešto lakši put do velikog finala, ukoliko ne bude bilo problema sa povredom.

Ova vest posebno raduje sve Novakove navijače jer je Karenjo-Busta poznat kao jedan od najtežih protivnika srpskog igrača, pošto ga je pobedio na Olimpijskim igrama, kao i na US openu, nakon čuvenog skandala u Njujorku, kada je Srbin pogodio jednu od skupljačica loptica, koja je teatralnim padom "obezbedila" Špancu prolaz dalje.

U narednoj fazi Bonzi će igrati sa pobednikom meča u kom se sastaju Adrijan Manarino i Aleks de Minor, a mogući duel protiv Novaka Đokovića je već u osmini finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading