PUTIN NIJE ŽIV?! Zelenski ostavio u šoku učesnike Davosa, odmah stigao odgovor Kremlja!

Autor:

Svet

19.01.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski dao šokantnu izjavu.

PUTIN NIJE ŽIV?! Zelenski ostavio u šoku učesnike Davosa, odmah stigao odgovor Kremlja!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski šef države Volodimir Zelenski obratio se putem video linka učesnicima Samita u Davosu i izneo šokantu i zapaljivu izjavu koju prenose vodeći svetski mediji.

- Nisam siguran da je predsednik Rusije, koji se ponekad pojavljuje u javnosti, zapravo Putin. Ne znam do kraja da li je on živ, da li on donosi odluke ili to radi neko drugi. Kakav je to krug ljudi? Nemam nikakve informacije na tu temu - rekao je Zelenski.

Zelenski je dodao da je Ukrajina učinila sve što može da diplomatskim putem oslobodi svoje teritorije, ali da to nije uspelo.

- Mirovni pregovori još nisu mir - rekao je Zelenski.

Ubrzo je stigao i odgovor iz Kremlja.

Republika

Foto: Tanjgu/AP

 

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov poručio je Kijevu da što pre shvate da Rusija i Vladimir Putin postoje i da će postojati.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu da sumnja da je Putin živ i da nije siguran s kim treba voditi potencijalne pregovore - naveo je Peskov.

Prema njegovim rečima, jasno je da su Rusija i Putin za sadašnju Ukrajinu i Zelenskog veliki problem.

- I jasno je da bi u psihološkom smislu Zelenski više voleo da nema ni Rusije ni Putina, ali što pre shvati, što pre ukrajinski režim shvati, da Rusija i Putin postoje i da će postojati i da će pre ili kasnije morati da se okanu svega ruskog, to bolje za takvu zemlju kao što je Ukrajina - rekao je Peskov novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nenad

19.01.2023 13:24

pa dobro nemoraju bas da uvek uzmu za ozbiljno reci Zelenog , jer nemamo uvid u to koliko se on izjutra nasmrka . Ako pretera , nije mu ni zameriti .

Tole

19.01.2023 15:11

Jel ti to rekaobajden fašista bez mozga

Maks

19.01.2023 17:06

@Tole - Mnogo bi voleo glumac da igra u filmu gde nema Putina. Tip je sto posto prolupao nezna ni kud je posao ni kud je dosao.