NADAL BRUTALNO IZDAO NOVAKA! Sraman gest Rafe, sve se vraća sve se plaća!

Autor:

Sport

18.01.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako je to u životu kada se rđavo ponašate!

NADAL BRUTALNO IZDAO NOVAKA! Sraman gest Rafe, sve se vraća sve se plaća!

Foto: Profimedia.rs

Novak Đoković i Rafael Nadal

Australijan open je u sredu ostao bez šampiona, pošto je španski teniski as Rafael Nadal poražen u drugom kolu prvog grend slema u sezoni od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda u tri seta (6:4, 6:4, 7:5).

Nadal je 2022. godine iskoristio činjenicu da je Novak Đoković proteran iz Australije, što mu je olakšalo put kao trofeju u Melburnu do koga je došao pobedom u finalu nad Danilom Medvedevim (3:2).

Na ovogodišnjem Australijan openu Nadal je završio svoj put već na startu turnira, a pored odlične igre Amerikanca, kobna po Španca bila je i povreda koju je doživeo u drugom setu ovog duela. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Ako se prisetimo izjava Rafaela Nadala tokom prošlogodišnjeg suđenja Novaku u Melburnu, jasno je da je ruka pravde stigla Španca, koji je u januaru 2022. okrenuo leđa svom velikom prijatelju i rivalu na terenu - Novaku Đokoviću.

- Da je hteo, on bi igrao u Australiji bez problema. On je doneo svoju odluku. Ceo svet je slobodan u donošenju odluka, ali onda ima i posledica, zar ne? Svet je već previše patio, treba se vakcinisati - tako je govorio Nadal.

Podsetimo, Novak je prošle godine na sraman način nakon gotovo dve nedelje suđenja deportovan iz Melburna, iako je prilikom sletanja na tlo Australije imao svu neophodnu dokumentaciju. Dozvoljeno mu je da kao nevakcinisan teniser zaigra na Australijan openu, ali su se tamošnje vlasti predmoslile i poslale Novaka u imigracioni pritvor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Nadal je tada stao na stranu organizatora, okrenuvši leđa Noletu, a danas ga je u Melburnu stigla ruka pravde. 

Sve se vraća, sve se plaća! Sada je red na Novaku da po 10. put osvoji trofej na Australijan openu i okrene točak istorije u svoju korist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rdja nagriza hejtere

18.01.2023 17:40

Ima Boga, slavili su se svi redom i novinari, političari a i kolege teniseri. Nas je nepravda bolela, sudija je rekao "nemojte ponovo da mu oduzimate vizu", ali su to ipak uradili bez osnova, oterali su ga sa turnira, najpoštenijeg tenisera svih vremena koji je ispravljao sudijske odluke na svoju štetu. Svi su bili svesni te sramne nameštaljke Novaku Djokoviću, ali su umesto osude tog čina, u dubini duše likovali. Ovo je lekcija Nadalu, i neće se ovde završiti ovo mu je uvodna "kazna" sledeća sledi u narednim mesecima. Pao je nema mu povratka, bez obzira na navodnu povredu, folirant je Rafael(a), tako se gegao na štakama a onda se rastrčao u Parizu i iznenadio "uspavanog" Novaka. Jednom mu je to prošlo ali više ne prolazi. Eto danas videli smo, opet foliranje radi uspavljivanja protivnika, ali avaj !