NOVAK IMA GREŠKU U PASOŠU! Direktno iz Melburna!

Autor:

Sport

18.01.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom kolu je počistio Španca!

NOVAK IMA GREŠKU U PASOŠU! Direktno iz Melburna!

Foto: Tanjug/AP

Jedna od najpoznatijih teniskih novinarki Barbara Šet, prokomentarisala je nastup Novaka Đokovića na ovogodišnjem Australijan openu.

Novak juri svoju rekordnu 10. titulu u Melburnu i u utorak je u tri seta dobio Španca Roberta Karbaljesa Baenu koji je igrao tenis života.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Barbara smatra da Novak nema 35 godina, jer na terenu deluje kao mladić:

-  Mislim da je to put napred za Đokovića, a koliko danas izgleda mlado? On nema 35 godina, nešto mu sigurno nije u redu sa pasošem, pogrešan mu je rodni list. Mislim, 35 godina, a izgleda tako - rekla je Barbara i dodala:

- Nikad ranije ga nisam videla tako agresivnog. Ulazio je u teren, oduzimao vreme svom protivniku, bila je to fenomenalna igra i zaslužena pobeda. On nema slabosti. Ako nastavi tako da igra, zasluženo će se vratiti na prvo mesto ATP liste i osvojiće AO - istakla je Barbara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jucaduca

18.01.2023 17:32

Pobogu, kakav senzacionalisticki naslov za jeda tekst koji je opustajuci, prosto, tekst koji hvali izgled, igru i snagu Novaka.