POVREDA GA MOŽE KOŠTATI ODUSTAJANJA! Novak PRIZNAO: Nije idealno, ne treniram kako želim!

Autor:

Sport

17.01.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike brige uprkos ubedljivom trijumfu na startu Australijan opena.

POVREDA GA MOŽE KOŠTATI ODUSTAJANJA! Novak PRIZNAO: Nije idealno, ne treniram kako želim!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 3:0 u 1. kolu Australijan opena. Meč je trajao nešto više od dva časa, a po setovima je bilo 6:3, 6:4, 6:0 u korist devetostrukog šampiona Melburna.

Novak je na meč izašao sa zavojem oko noge, koju je povredio još u polufinalu turnira u Adelejdu. Na početku duela je moglo da se vidi da je Đoković bio malo nesiguran i da je bojažljivo ušao u meč kada je u pitanju opterećivanje noge.

- Noga je dobra, ali nije idealna. Nisam trenirao onako kako sam želeo poslednjih dana. Nadam se da će stvari ići dobro od prvog do poslednjeg poena. Sve je bilo bolje kako je odmicao meč i to je ono što me hrabri - rekao je Đoković.

- Testirao sam nogu na početku. Razmišljao sam usko, da se zaštitim, zato mi je trebalo vremena da se priviknem na meč, da se krećem slobodnije. Sve što je meč odmicao, osećao sam se sve bolje. On je servirao dobro, ali u drugom delu drugog seta sam počeo da igram u drugoj brzini. Zaista sam srećan što sam uspeo da završim meč na način na koji sam završio - poručio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading