ZNAĆEMO ŠTA SE DESILO SA ANOM VOLŠ U JUNU? Numerolog otkriva SVE o karmičkoj vezi Beograđanke i njenog supruga - bilo je mnogo strasti, ali i LJUBOMORE! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

17.01.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno za Republiku, numerolog otkriva sve ono što vas je zanimalo o paru Volš!

Današnja tema je Beograđanka Ana Volš, o čijem nestanku već danima bruje kako naši, tako i strani mediji, ali i njen suprug Brajan, koji se sumnjiči za njeno ubistvo.

O njihovom karmičkom broju i svemu onomu što ovaj par spaja, ali i razdvaja, govorila je Goca Dragišić, numerolog.

- Ana Volš je rođena 13. aprila 1983. godine, a njen numerološki kod je 832.

Brajan Volš rođen je 17. avgusta 1976. godine i njegov numerološki kod je 753. 

- Kada gledamo ličnost Brajana Volša, moram da kažem da je reč o jednom vrlo inteligentnom čoveku, veoma pametnom, ali i vođenom nekom svojom intuicijom.

Trenutno se nalazi u godini petice, što generalno može dati neke njegove životne promene i tok njegovog života. Zadnje dve godine mu nisu bile nimalo naklonjene. 

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Nestala Beograđanka, Ana Volš

Kada je Ana Volš u pitanju, ona je u zaista jako teškoj karmičkoj godini i stvari koje se događaju jesu karmičke i negde su bile problematične po nju. Numerolozi pre svega gledaju njihov zajednički numerološki kod - 685. Ono što moram da naglasim je da je ovde zaista bilo velike ljubavi, velike strasti, ali i velike ljubomore.

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš i Brajan Volš

Nas zanima da li je ona živa ili ne. Gledajući njene datume, vrlo je moguće da više nije među živima i da ćemo tek nešto vezano za nju saznati negde u junu mesecu 2023. godine - za Republiku daje svoju prognozu Goca Dragišić, pa nastavlja:

Ovo je jedna karmička veza, ovde stoji mnogo ljubomore, ovo su brakovi koji ako ne završe kao Ksenija i Kapisoda, oni jednostavno ubiju jedno drugo, ili na neki način sami sebi naprave problem u životu da se moraju razići. Razvodi jesu teški , problematični i generalno, ovde se radi o čoveku koji može imati dve strane. Broj sedam koji on ima, daje jednu duhovnu, plemenitu osobu (imali smo prilike da čujemo da govore za njega da je divan, dobar muž, da je sve super), ali ova druga strana njegove ličnosti upravo govori o poremećaju ličnosti, što ukazuje na psihosomatske probleme. On je ličnost koja u dubini duše može da krije ono što on zapravo jeste. 

Svim srcem želim da ne budem u pravu, da moja prognoza nije validna, ali prema ovim aspektima, oni, nažalost, imaju vrlo tešku godinu - zaključuje Goca za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Kristina

17.01.2023 22:42

Ova nema pojma.

Aja

17.01.2023 23:28

Nisu joj dobri podaci. Ona je rodjena 1981 a on 31 januara 1975. Neka izgugla kako treba.