POLJUBILA ME JE ZA RASTANAK: Brajan Volš otkrio šta je prethodilo nestanku Beograđanke, ovo je njegova verzija!

Autor:

Hronika

12.01.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Beograđanke koja živi u Masačusetsu, Ane Volš (39) još uvek je obavijen velom tajne.

POLJUBILA ME JE ZA RASTANAK: Brajan Volš otkrio šta je prethodilo nestanku Beograđanke, ovo je njegova verzija!

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Anin suprug Brajan Volš (46), koji je uhapšen zbog ometanja istrage, ispričao je policajcima kako je izgledao trenutak kada je njegova supruga navodno napustila kuću u Kohasetu.

Nestanak Ane Volš prijavio je upravo on 4. januara, kada su to učinile i njene kolege sa posla.

Brajan je istražiteljima odmah ispričao šta se kobnog dana desilo. Ana i on su, prema njegovim rečima, 31. decembra proslavljali Novu godinu, a u gostima im je bio prijatelj koji ih je napustio nešto posle 1 sat, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Instagram

Ana i Brajan Volš

 

Ispričao je da ga je Ana tokom noći probudila, rekavši da mora da odleti u Vašington zbog hitne situacije koju ima na poslu.

- Rekao je da ga je poljubila za rastanak oko 6 ili 7 sati ujutro i rekla mu da se vrati na spavanje - navode američki mediji.

Brajan je istakao i da je to bio poslednji put kada je video suprugu.

Ono što je zasad izvesno jeste da Ana kobnog dana nije uzela prevoz do aerodroma, niti je ikad sela na let za Vašington. Štaviše, njen telefon je lociran dan kasnije, odnosno 2. januara, u krugu kuće u Kohasetu.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

 

Upravo ove okolnosti bude sumnju, a oči istražitelja i javnosti fokusirane su na Brajana, zbog niza nelogičnosti u njegovim izjavama.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je javnost u Srbiji i Americi. Njen suprug Brajan uhapšen je ubrzo nakon prijave njenog nestanka, i to zbog ometanja istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading