PRONAĐENE PORUKE KOJE ANA VOLŠ OSTAVLJALA BRAJANU! Ceduljice novi dokaz o njenom nestanku? (FOTO)

Autor:

Hronika

16.01.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinji Ani Volš gubi se svaki trag 1. januara ove godine kada je krenula na let za Vašington gde je radila.

PRONAĐENE PORUKE KOJE ANA VOLŠ OSTAVLJALA BRAJANU! Ceduljice novi dokaz o njenom nestanku? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Suprug Ane Volš (38), Brajan Volš (47) u pritvoru je zbog ometanja policijske istrage. Istražitelji su u međuvremenu pronašli nove dokaze u vezi sa nestankom lepe Beograđanke.

Mediji su ranije prenosili da se on u mladosti lečio u psihijatrijskoj ustanovi zbog navodno postavljene dijagnoze koja pripada spektru sociopatologije. Javnost, ali i policija ispituju svaki detalj iz njegovog života. 

Kako smo ranije i pisali, Brajan je bio član jedne lajfkoučing grupe koju je upisao na Anin nagovor. Poruke sadrže pohvale na Brajanov račun, od barem jednog učesnika te grupe.

- Brajane, ti si vredan, vredan si života koji živiš - navodi se u jednoj poruci.

Foto: Printscreen

Poruka Ane Volš

Policija je u kući u Kohasetu naišla na niz poruka ispisanih na papiru i okačenih iznad stepeništa koje vodi do spavaće sobe.

- Vau! Kakva godina (2022.)! Ipak, još smo tu, zajedno! Hajde da učinimo da 2023. bude najbolja do sada! Mi smo autori naših života - piše u jednooj od poruka koje je policija pronašla.

Prema pisanju "Njujork posta", Brajan se pre izvesnog vrema priključio toj grupi, koja više nije aktivna.. Njen cilj je, kako se navodi, bio promocija lojalnosti, poverenja, ljubavi, saosećanja kroz odnose sa drugima.

Republika

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Ana i Brajan Volš

- Brajan je učestvovao u više desetina sesija, tokom kojih se u odnosu na ostale polaznike izdvojio svojim stavom, a pojedini su ga okarakterisali kao prirodnog vođu i "kul momka" - navodi ovaj medij.

Članovi grupe su naveli da su šokirani novinskim naslovima koji su vezani za Anin nestanak i naglašavaju da je Brajan "ljubazna i nesebična osoba". Dodaju i da je on osoba sa kojom su svi želeli da se druže i u čijoj blizini bi voleli da budu, a dobio je i nadimak "Glava i ramena" zbog gospodskog držanja.

Na drugoj ceduljici, čiji su sadržaj objavili američki mediji, stoji:

- Brajane, ja te jednostavno volim, ti si ono što muškarac, prijatelj i otac treba da budu, tvoj smisao za humor, tvoja ljubav, mudrost, hrabrost, podrška su iinsiprativni. Ti si vredan svega. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading