BRAJAN NIJE PRVI PRIJAVIO NESTANAK SVOJE SUPRUGE? Policijski izveštaj otkrio OVO!

Autor:

Hronika

16.01.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak majke troje dece iz Masačusetsa Ane Volš prvi je prijavio njen poslodavac, a ne njen muž - što je u suprotnosti sa njegovim prethodnim izjavama u zbunjujućem slučaju koji se prati širom zemlje, prenose američki mediji.

BRAJAN NIJE PRVI PRIJAVIO NESTANAK SVOJE SUPRUGE? Policijski izveštaj otkrio OVO!

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Brajan Volš optužen za ubistvo Ane Volš

Ana Volš izvršna direktorka za nekretnine u luksuznoj grupi Tišman Spejer, poslednji put je viđena na Novu godinu.

Njen muž, Brajan Volš, koji je od tada uhapšen jer je ometao policijsku potragu za svojom ženom — prijavio je njen nestanak 4. januara.

Njegov advokat je rekao da je iz kompanije Tišman Spejer takođe prijavljen njen nestanak tog dana nakon što ga je Brajan (47) obavestio policiju o njenom nestanku.

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

 

Ali policijski zapisnici koje je pregledao The Post otkrivaju da je zapravo grupa za nekretnine ta koja je uputila prvi poziv policiji pre podneva tog dana, prenosi Njujork Post.

Njujork Post tvrdi da je policija ranije istog dana, u prepodnevnim satima, dobila poziv od čoveka koji se pradstavio kao šef obezbeđenja u kompaniji "Tišman Spejer".

Naime, on je od policije tražio da se raspita o Aninom zdravlju i naveo da su je u firmi poslednji put videli 30. decembra.

Na osnovu policijskog izveštaja je jasno i da su iz Anine kompanije zvali Brajana da se raspitaju o njoj.

Republika

Foto: Instagram

Ana i njena majka

 

- Kompanija je kontaktirala supruga, koji tada još nije bio prijavio nestanak svoje žene - piše u policijskom izveštaju, iz čega se jasno vidi šta je Brajana zapravo nateralo da pozove policiju.

Brajan je tokom ispitivanja rekao da je Ana napustila njihovu kuću u bostonskom predgrađu Kohasetu u nedelju 1. januara oko 6 sati, jer je morala da otputuje u Vašington zbog hitnog slučaja na poslu.

Anin suprug je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu nestanka svoje supruge.

U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi, kao i oštećeni okravljeni nož, a na deponiji u Pibodiju i testera, sekira, sredstva za čišćenje i tepih, takođe i tragovi krvi.

U Brajanovom kompjuteru je pronađeno da je na internetu pretraživao "kako se rešiti tela žene od 50 kilograma", a snimljen je kako kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading