GDE GOD DA SE BORAVI, NIKAD NE ZABORAVI! Ministar Vesić na premijeri filma "OLuja"

Autor:

Vesti

18.01.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijera filma "Oluja" održana je sinoć u Beogradu, a tom događaju prisustvovao je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

GDE GOD DA SE BORAVI, NIKAD NE ZABORAVI! Ministar Vesić na premijeri filma "OLuja"

Foto: Predrag Mitić/ Ministarstvo GSI

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Ministar Vesić je istakao da je to priča koja nas tera na plač, ispričana iz lica običnog čoveka, jednog od preko 300 hiljada proteranih Srba u najvećem etničkom čišćenju posle Drugog svetskog rata u Evropi.

- Premijera filma "Oluja". Priča ispričana iz lica običnog čoveka, jednog od preko 300 hiljada Srba koji su proterani u najvećem etničkom čišćenju posle Drugog svetskog rata u Evropi.

Priča koja nas tera na plač zbog stradanja naših sunarodnika, priča koja nas opominje na naše greške tokom istorije, ali i priča koja nas čini ponosnim jer opet ni po koju cenu nismo hteli da se odreknemo slobode koju tako silno ljubimo.

Republika

Foto: printskrin/twitter

 

 

Duh Krajine danas živi širom Srbije i živeće večno, to je naša pobeda. 

A ne znam kakvu "pobedu" mogu da slave oni koji su Dalmaciju, Liku, Kordun, Baniju i Zapadnu Slavoniju ostavili bez Srba koji su tu živeli vekovima.

Oni kojima su Srbi kroz istoriju donosili slobodu dok su oni “kitili cvećem svakog osvajača, pevajuć' im himne bestidno i glasno - napisao je Vesić na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading