ĐOKOVIĆ SUROVO ISPROZIVAO ZAPADNE MOĆNIKE! Srbinu prekipelo - dosta mu je LINČA i TORTURE!

Autor:

Sport

20.01.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak podigao veliku buru zbog nepravde koju mu konstantno čine.

ĐOKOVIĆ SUROVO ISPROZIVAO ZAPADNE MOĆNIKE! Srbinu prekipelo - dosta mu je LINČA i TORTURE!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković nastavio je "rat" sa "Eurosportom". Nole je žestoko kritkovao rad ove medijske kuće, koju smatra jednom od najvećih na planeti, a pozvao je ATP da stane u njegovu zaštitu.

AUSTRALIJANCI POSLUŠALI NOVAKA: Pala najnovija ODLUKA u Melburnu - Đoković i Srbija NA NOGAMA!

Bilo je tendenciozno, videli šta šta desilo sa 'Eurosportom', tu sam stavljen u poziciju da moram da reagujem. Drugi put u šest meseci imam taj problem sa 'Eurosportom', tada sam imao kompaniju iz Londona da rade digital, napravili su ružnu stvar i ja sam rekao da neću da radim intervjue 'Eurosportu'. Pa su mi se izvinili, a sada prave senzaciju - počeo je Đoković, a potom je dodao:

- Sada su to obrisali i sklonili video, Barbara Šet se izvinila, Beker mi je pisao, ja nemam ništa protiv njih, ja volim taj kanal, gledam tu skijanje čitav život to je fenomenalan kanal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

DOsta mu je podvala - Novak rešio da podigne glas protiv hajke zapadnjačkog medija

Srbin je apostrofirao da ovaj vid senzacionalizma šteti njegovom imidžu.

Žao mi je, ali u našoj organizaciji mora da postoji neka vrsta zaštite na vreme, da neko reaguje, ja sam laka meta da budem zlikovac tako me predstavljaju to je za mene normalna pojava. Ne mogu da trpim nepravdu, ne reagujem uvek, ali danas sam reagovao jer su prevršili svaku meru - istakao je Novak, a onda je izrazio očekivanje da će mu "Eurosport" uputiti javno izvinjenje.

Niko mi se neće javno izviniti, ali da li će? Oni su jedni od najvećih na svetu, trebalo bi da mi upute javno izvinjenje. Samo privatno su mi to ukazali, većina ljudi to ne zna, kao da sam ja ponovo neko ko zloupotrebljava pravila.

Devetostruki šampion Melburna je upitao "šta radi ATP" povodom ovog slučaja.

Opet postavljam pitanja zašto ATP ili Grend slem nije izašao da objasni tu situaciju, da sam linčovan, stalno se ponavlja ta situacija. Ali to se svodi na isto, ako smo deo ovog Tura, mora da postoji podrška odgovornost i zaštita, ajde sad ga vi 'roštiljajte' u medijima... - zaključio je Novak Đoković, kome će rival u 3. kolu Australijan opena biti Bugarin Grigor Dimitrov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading