IMAM VATRU U SEBI: Bivši broj 1 najavio VELIKA dela!

Autor:

Sport

20.01.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra kao mladić.

IMAM VATRU U SEBI: Bivši broj 1 najavio VELIKA dela!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Endi Mari

Endi Marej je bio oduševljen posle velikog preokreta i trijumfa nad Tanasijem Kokinakisom u 3. kolu Australijan opena. Britanac je posle pet sati i 45 minuta igre pobedio sa 4:6, 6:7, 7:6, 6:3, 7:5. Bio je to njegov najduži meč u karijeri i drugi najduži duel u istoriji prvog Grend slema u sezoni.

 

- Neverovatno je da sam uspeo da napravim preokret. Tanasi je servirao neverovatno, imao je sjajan forhend i ne znam kako sam uspeo da prođem kroz sve to. Počeo sam da igram bolje što je meč više odmicao, da, ja imam veliko srce - kaže Marej.

Zanimljivo je da naredni meč igra protiv Roberta Bautiste Aguta. Njih dvojica su 2019. igrači duel takođe u pet setova, tada je Španac pobedio, a Marej je strahovao da posle toga više neće ni igrati.

- Dobijao sam mečeve u pet setova i ranije, imam to iskustvo. Oslanjam se na njega, na tu želju da igram i borim se, da se takmičim, to je moje poštovanje prema ovom turniru i takmičenju, zato i dalje igram. Svestan sam da ne delujem srećno kada sam na terenu tako dugo. Ipak, tada sam najsrećniji iznutra - dodao je Endi.

Poručio je da nikada neće odustati od svojih ciljeva, a jedan od njih je da se opet vrati u vrh.

- Oduvek sam voleo da se takmičim. Imam tu vatru u sebi i pokazujem emocije dok igram. Kritikovali su me mnogo godinama unazad, ali to sam ja.

Britanac je upitao ko ima korist od odigravanje duela do kasno u noć.

- Zadivljujuće je da su mnogi ostali na tribinama, zaista cenim što su pravili takvu atmosferu. Neki su morali rano na posao. Da je moje dete sakupljač loptica i da mi se vrati kući u pet ujutro, kao roditelj, pobesneo bih. To nije dobro za njih. Ni za sudije, ni za osoblje. Ni za navijače, a nije dobro ni za nas igrače. Godinama pričamo o tome, ali kad igrate tako kasno, po hladnom vremenu, takve stvari se dogode - zaključio je Marej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading