SUZE U AUSTRALIJI: Morbidno i užasno - ŠOK zbog Jelene Dokić! (FOTO)

Autor:

Sport

20.01.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši svetski broj 4 na meti "odvratnih" napada.

SUZE U AUSTRALIJI: Morbidno i užasno - ŠOK zbog Jelene Dokić! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena Dokić

Četvrtfinalistkinja Australijan opena iz 2009. godine Jelena Dokić uzburkala je javnost objavivši morbidnu poruku koju je dobila od jednog pratioca na Instagramu.

Dokićeva, koja se danas bavi komentarisanjem mečeva Otvorenog prvenstva Australije, u petak je zaplakala kada je pročitala nešto što se u najmanju ruku može okarakterisati "šokantnim".

- Sad kad počinje Australijan open, hoće li Jelena Dokić da se ubija kao svake godine? - glasila je poruka kroisnika popularne društvene mreže, sa sve "smajlijem" na kraju.

 

 

Jelena je sredinom 2022. godine obavestila javnost da je u aprilu razmišljala da sebi oduzme život, a ranije se suočavala sa porodičnim nasiljem i brojnim psihičkim problemima.

Dokićeva pomenutu poruku shvata kao "dno dna", a izrazila je nevericu kako bilo ko može da se poigrava sa nečim kao što je samoubistvo, budući da milion ljudi godišnje izgubi život na taj način.

Na njenu objavu usledili su brojni komentari podrške i osude nasilja na društvenim mrežama, a 39-godišnjakinja je bila na meti i u četvrtak kada su je pratioci "vratili u detinjstvo", aludirajući na zlostavljanje od oca Damira koje je iznela u javnost autobiografijom  "Nesalomiva" objavljenom 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading