ŠOK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Ovakvog Darka Lazića do sada niste videli - pevač iznenadio javnost promenom! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač sa devojkom pokazao da im nikada nije dosadno u vezi.

ŠOK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Ovakvog Darka Lazića do sada niste videli - pevač iznenadio javnost promenom! (FOTO)

Foto: printscreen/pinktv

Folker Darko Lazić već neko vreme uživa u ljubavi sa Katarinom Stojanović, a par ne prestaje da kači zajedničke fotografije po društvenim mrežama. Tako je bilo i ovaj put, kada je pevačeva izabranica objavila sliku, međutim, njihov izgled šokirao je javnost.

Naime, par se potpuno transformisao u likove iz poznatih filmova, te je Darko na sebi imao nalakirane nokte, zelenu kosu i šminku preko celog lica kako bi što verodostojnije poneo lik Džokera, dok je Kaća u rukama držala pištolj u stilu Lare Kroft. 

Pratioci su bili iznenađeni, a potom su usledili komentari poput: "Je l' ovo moguće?", "Ovo može samo Darko", dok je bilo i onih koji su negodovali: "Darko šta ti se desilo, pobogu?" bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Podsetimo, ekipa "Paparaco lova" uhvatila je pevača i njegovu devojku u jednoj zlatari gde su birali prstenje. Šuška se da pevač uskoro ponovo staje na ludi kamen, a kada će se to desiti još uvek nije poznato.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Darko Lazić sa devojkom Katarinom bira burme

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading