DARKA LAZIĆA IZABRANICA JAVNO RASKRINKALA: Svi misle da se folker konačno smirio pored zgodne Katarine, usledio ŠOK na društvenim mrežama (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić istakao je da je pored izabranice Katarine osetio istinsku ljubav.

DARKA LAZIĆA IZABRANICA JAVNO RASKRINKALA: Svi misle da se folker konačno smirio pored zgodne Katarine, usledio ŠOK na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: Peđa Kasić

Darko Lazić i devojka Katarina

Popularni folker Darko Lazić nedavno je stao na "ludi kamen" sa izabranicom Katarinom Stojanović, a ona je sad pokazala šta on radi u njihovom domu.

- "Darko Lazić se nikad neće smiriti"... Darko Lazić otkad je sa mnom! - napisala je pevačeva žena uz emotikone koji se smeju.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Darko Lazić Instagram

Kaća je pokazala kako Darko leži u dnevnom boravku u prazničnoj odeći, te gleda TV dok pije piće iz šolje. Nakon što su mnogi poverovali u sve ovo, Katarina je raskrikala Darka u narednom storiju, pa se ispostavilo da folker ne pije čaj, već viski, što je nasmejalo sve. Ova njena objava pokrenula je veliki broj komentara, dok je Darko u više navrata javno pričao koliko se promenio pored Kaće.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Darko Lazić Instagram

Lazić je, inače, u više navrata javno pričao koliko se promenio pored Kaće.

- Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše - navodio je folker.

Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom nego ja - dodao je Darko nedavno za Republiku.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Darko Lazić sa izabranicom Katarinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading