PRVO OGLAŠAVANJE DARKA LAZIĆA NAKON TAJNOG VENČANJA: Folker potvrdio da je stao na "ludi kamen", pa izazvao urnebesnu reakciju javnosti (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić i njegova izabranica Katarina izgovorili su sudbonono "da" 8. decembra u prisustvu samo nekoliko ljudi.

PRVO OGLAŠAVANJE DARKA LAZIĆA NAKON TAJNOG VENČANJA: Folker potvrdio da je stao na "ludi kamen", pa izazvao urnebesnu reakciju javnosti (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da se pevač Darko Lazić oženio svojom izabranicom Katarinom. I sve bi bilo u redu, da folker nije odlučio da sve obavi pod velom tajnosti, te tako ne obavesti ni svoju porodicu o ponovnom stajanju na "ludi kamen".

Nakon što je na društvenim mrežama isplivala fotografija sa tajnog venčanja, na Darkovom profilu osvanula je i objava koja opisuje njegov buran ljubavni život, a šaljiva poruka je nasmejala čak i pevača, te ju je i on objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

- E, nismo vam rekli. Oženio se Darko Lazić! Pa bio je i red, nije se ženio šest meseci sigurno - piše na fotografiji koju je i pevač podelio, našalivši se na svoj račun.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić na Instagramu potvrdio da se oženio

Podsetimo, popularni pevač često objavljuje zajedničke fotografije i video snimke sa partnerkom, te se može zaključiti da su srećni i zaljubljeni, ali dobro je poznato da Lazić pre nje ima brak sa pevačicom Anom Sević, veridbu sa Marinom Gagić, kao i dugu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading