ISPLIVALA PRVA FOTOGRAFIJA SA TAJNOG VENČANJA DARKA LAZIĆA: Katarina blista u venčanici, dok je pevač snažno grli! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je dokaz da su Darko Lazić i Katarina izgovorili sudbonosno "da"

ISPLIVALA PRVA FOTOGRAFIJA SA TAJNOG VENČANJA DARKA LAZIĆA: Katarina blista u venčanici, dok je pevač snažno grli! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Darko i Katarina

Kako su prenosili domaći mediji, u četvrtak, 8. decembra, Darko Lazić se venčao sa Katarinom, a sada je novopečeni bračni par pokazao prvu fotografiju sa venčanja.

Naime, u javnosti je isplivalo malo podataka sa same ceremonije koja se održala u prisustvu nekoliko ljudi, ubrzo se saznalo da sklapanju građanskog braka nisu prisustvovali ni Darkova majka Branka, ali ni njegov rođeni brat Dragan.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Darko Lazić i Katarina

Ali bez obzira na zaplet situacije, mladenci Darko i Katarina nisu mogli da sakriju euforiju povodom sklapanja braka, te su ubrzo pokazali i prve fotografije sa svadbe.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Prva slika sa venčanja Darka Lazića

Inače, Darkov rođeni brat Dragan za Republiku je rekao da nije bio na bratovljevom venčanju.

- Darko i ja se nismo čuli vise od nedelju dana. On jeste lud, ali ne znam da li je bilo venčanja. Valjda bi mi kao bratu nešto rekao. On i Kaća su na putu, koliko znam, ovde nije dolazio. Mada, kod njih se nikad ne zna! Kad se čujemo znaću detalje, za sad mi se ne javlja. Nisam se ni sa majkom čuo, bar bi ona nešto rekla da zna - istakao je Dragan za Republiku.

Podsetimo, folkeru je ovo drugi brak po redu, a prethodno je na ludi kamen stao sa koleginicom Anom Sević, sa kojom ima ćerkicu Lorenu. Iako je bio veren sa Marinom Gagić, Lazić se s njom nije oženio, a iz njihove ljubavi rodio se sin Aleksej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading