VRAĆA SE KOŠARCI: Stefan Jović POTPISAO!

Autor:

Sport

11.12.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki povratak srpskog reprezentativca.

VRAĆA SE KOŠARCI: Stefan Jović POTPISAO!

Foto: Starsport

Stefan Jović

Iako se prethodnih nedelja spekulisalo da je blizu potpisa za Ređo Emiliju, srpski reprezentativac Stefan Jović potpisao je ugovor sa Saragosom, u kojoj će ostati do kraja sezone, prenosi Aris Barkas sa uglednog grčkog portala "Eurohups".

Iako je od kraja prošle sezone bez kluba, Nišlija je izdanjima u dresu reprezentacije Srbije tokom novembarskog prozora pokazao da je spreman za nove izazove, pošto je dao vredan doprinos reprezentaciji Srbije u pobedama protiv Velike Britanije i Turske.

Foto: Starsport

Stefan Jović u duelu sa Serhijom Rodrigezom

Poslednji klub u Jovićevoj karijeri je bio grčki Panatinaikos, a pre toga je igrao za Slogu, Radnički iz Kragujevca, Crvenu zvezdu, sa kojom je u tri sezone osvojio tri titule u ABA ligi, kao i tri trofeja u Superligi, odnosno dva kupa Koraća, a igrao je još i za Bajern iz Minhena, kao i ruski Himki.

Saragosa je sezonu u ACB ligi počela sa šest poraza. Već posle četiri meča se zahvalila na saradnji austrijskom treneru Martinu Šileru i na njegovo mesto postavila Porfirija Fisaka koji je preokrenuo sitauciju. Trijumf nad Real Madridom pdoigao je ekipu, koja je dobila tri od poslednjih pet duela, pa se sa učinkom od tri pobede i osam poraza nalazi na 14. mestu na tabeli ACB lige.

Jovića će u dvorani Princa Filipea sačekati dobro poznato lice, pošto za Saragosu nastupa bivši saigrač sa Malog Kalemegdana Boriša Simanić, iako se početkom sezone spominjalo da je na izlaznim vratima kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading