HITNO SAOPŠTENJE Crvene zvezde pred duplo kolo u Evroligi!

Autor:

Sport

11.12.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili su se iz KK Crvena zvezda pred duele sa Žalgirisom i Armanijem.

HITNO SAOPŠTENJE Crvene zvezde pred duplo kolo u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde se nalaze u velikoj seriji pobeda, pošto su od dolaska Duška Ivanovića slavili na svih devet odigranih utakmica.

U okviru ABA lige su padali Cibona, Partizan, Studentski Centar i Mornar, dok je pet pobeda u elitnom košarkaškom takmičenju stiglo protiv Asvela, Albe, Makabija, Virtusa i ponovo Partizana, koji je savladan i pred svojim navijačima.

Foto: Starsport

Crvena zvezda je vezala devet pobeda

Očigledno je da je ovaj niz pobeda uticao i na navijače, koji su pojurili da kupe karte za mečeve u predstojećem duplom kolu. Povodom toga, oglasila se i Uprava Crvene zvezde.

- Crvena zvezda obaveštava sve navijače, koji žele da dođu i da bodre naš tim u dve izuzetno važne utakmice, da je interesovanje za ove utakmice ogromno, kapacitet dvorane je gotovo rasprodat, jer je izuzetno mali broj karata ostao u slobodnoj prodaji. Već sada, za meč sa Žalgirisom, karata za tribine A, B i C gotovo da više nema, a preostao je mali broj kontigent ulaznice za tribinu D i partere - saopštila je Crvena zvezda i navela da se ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mestima i onlajn stranici Tiketlajna.

Foto: Starsport

Duško Ivanović je preporodio crveno-bele

Prvi od dva meča u ovkiru duplog kola Zvezda će odigrati u utorak, od 19 časova, kada će ugostiti ekipu Žalgirisa, dok će dva dana kasnije, u istom terminu, u Beogradu gostovati Armani.

Posle 12 odigranih mečeva, crveno-beli imaju skor od po šest pobeda i poraza, što je trenutno dovoljno za deobu osmog mesta na tabeli Evrolige.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zenga

13.12.2022 19:03

Ivanovich dobedi onog malog iz mornara st cam je ubacio 35 lose a.igrac je ekstra sadasnjem tiny nemas boljeg