KSENIJA KNEŽEVIĆ SPREMNA DA SE UDA: Bivša Uraganka otkrila najveći problem sa dečkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Knežević progovorila o raspadu "Hurricane" i svadbi!

KSENIJA KNEŽEVIĆ SPREMNA DA SE UDA: Bivša Uraganka otkrila najveći problem sa dečkom! (FOTO)

Foto: Facebook.com

Bivša članica grupi ,,Hurricane" i pevačica Ksenija Knežević nakon sinoćnog nastupa sa Tanjom Savić, otkrila je kako se oseća, a potom progovorila i o Sanji Vučić i Ivani Bum Nikolić.

Takođe, otkrila je i kako se snalazi bez svojih koleginica sa kojima je nastupala pet godina i koja je razlika sada, kada je započela solo karijeru.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Ksenija Knežević

 

- Mislila sam da će biti teže, ali nije, nekako sam svoja na svome. Sad sam razbila te tikove da gledam gde su mi njih dve... Sada mi je lagano, jer radim samo vikendom. Za Novu godinu sam u Crnoj Gori, tata i sestra su mi se preselili tamo, tako da moram da idem - nasmejala se Kneževićeva.

Ksenija je progovorila i o svom ocu, njegovoj podršci, ali i najvećoj želji koju ima kada je ona u pitanju.

Republika

Foto: Facebook.com

Ksenija Knežević sa dečkom

 

- Tata uvek ima tremu veću od mene... Drago mi je što je uokvirio svoj san, sada radi na nekom restoranu, ali nastavlja da peva, on to obožava! Što se tiče svadbe, ne znam stvarno! Vidite prsten? Ne vidite, tako da nema ništa novo! Nije me pitao, kada budem znala ja, saznaćete i vi - našalila se Ksenija u Premijeri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading