VELIKO SLAVLJE: Zvezdan Terzić RAZGALIO navijače Crvene zvezde!

Autor:

Sport

09.12.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je bio vrlo srećan dan za sve navijače crveno-belih.

VELIKO SLAVLJE: Zvezdan Terzić RAZGALIO navijače Crvene zvezde!

Foto: V.P

Zvezdan Terzić

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su novu, petu uzastopnu pobedu u Evoligi, pošto su u istorijskom derbiju, posle velike drame, savladali Partizan sa 76:73, trojkom Nemanje Nedovića na samo dve sekunde pred kraj susreta.

Posle velikog podviga Zvezde, koja je u gostima pobedila najvećeg rivala, oglasio se i Zvezdan Terzić, generalbni direktor FK Crvena zvezda i predsednik UO Crvena zvezda, i košarkašima čestitao sinoćnju pobedu.

Foto: Republika.rs

Zvezdan Terzić je čestitao igračima na velikoj pobedi

Velika zvezdaška porodica nastavlja da ispisuje istoriju srpskog i evropskog sporta. Beograd je sinoć bio domaćin prvog evroligaškog večitog derbija. Velike čestitke našim košarkašima koji su u ovoj istorijskoj utakmici stigli do pobede, po kojoj će biti upamćeni. Pokazali su kako se bori za svoj klub i doneli radost zvezdaškoj javnosti. Ostvariti pobede u dva večita derbija u kratkom vremenskom razmaku je rezultat kojim treba da se ponosimo. Još jednom im čestitam na odličnom rezultatu i pravom sportskom ponašanju, ponosni smo na način na koji nas reprezentuju u Evropi.

Ovim trijumfom, Crvena zvezda je stigla do osme vezane pobede od dolaska Duška Ivanovića, a takođe se i popela na devetu poziciju na tabeli Evrolige, sa skorom od po šest pobeda i poraza.

U narednom kolu, Zvezda će u utorak, 13. decembra, dočekati pred svojim navijačima ekipu Žalgirisa.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading