ODSLUŽIO SAMO ČETIRI DANA VOJNOG ROKA! Cobe priznao da je MOLIO da ga puste!

Autor:

Zabava

09.12.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio šta ga je spasilo vojske.

ODSLUŽIO SAMO ČETIRI DANA VOJNOG ROKA! Cobe priznao da je MOLIO da ga puste!

Foto: youtube.com/printscreen

Slobodan Batjarević Cobe, proslavio se učešćem u ''Zvezdama Granda'', pa je otkrio daje upravo zbog nastupa i karijere odslužio samo četiri dana vojnog roka.

- Meni je bio problem da dugo budem u jednom prostoru, a najveći i glavni problem su bile svirke i nastupi. Molio sam ih da me puste i bili su fer. Pustili su me na dve godine da odradim turneje i nastupe. Posle su ukinuli vojsku i, eto, ostalo je na tome da sam bio samo četiri dana. Pa, široko! Ja sam nemirko, ne drži mene mesto - rekao je pevač za Grand Online i dodao da su ga uvek terali da peva:

Republika

Foto: youtube.com

Slobodan Bajtarević Cobe o vojsci

- Non-stop su me molili da im pevam, ali bukvalno. I naravno svi su me prepoznali kada sam došao u kasarnu. Ali to mi je lepa uspomena, jer sam upoznao mnogo drugara tamo, mada sebe nikako nisam video tamo, nisam ja taj tip. Samo sam u tom periodu želeo da idem na svirke, uopšte me nije držalo mesto. Sećam se, već sam potpisao ugovor sa „Grandom" i jedva sam se izvukao zbog zakazanih nastupa. Da nisam bio muzičar, ko zna, možda bi okolnosti bile drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading